Haberler

Gaziantep Belediyesi Yeni Logosu İçin 760 Bin Lira Ödedi

Güncelleme:
Abone Ol

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin ihaleli açtığı "logo yarışmasını" bir Amerikalı şirket kazandı. Bu logo için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin kasasından yaklaşık 760 bin TL çıktı.

Gaziantep'in metropol ilçelerinden olan Şahinbey Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Uğur Kalkan'ın Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne 4982 Sayılı "Bilgi Edinme Kanunu" dayanarak yönelttiği yazılı soruya yanıt geldi. gaziantephaberler'in edindiği bilgiye göre; Gaziantep Büyükşehir belediyesi genel Sekreter yardımcısı Fikret Murat Tural tarafından verilen yanıtta "2015/ 123513″ numaralı ihale kayıt numarası verildi.

760 BİN LİRALIK LOGO

Buradan hareket eden CHP'li Meclis üyesi Uğur kalkan, " Sonuç İlanı. Gaziantep Küresel Marka Şehir Filibizite Raporunun hazırlanması işi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi" yazılı ihale ilamına ulaştı. İlanda yaklaşık maliyetin; 810.100,00 TRY olarak yazıldığı görüldü.

Sonuçta ihaleyi 18.04.2015 tarihinde 270.000,00 USD doları karşılığında; bir ABD şirketi olan " I MEAN IT CREATİVE , İNC" adındaki şirket kazandı. 270 bin dolar şu andaki kurdan yaklaşık 760.000 bin TL'ye denk düşüyor.


Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Şahinbey Belediyesi Fikret Murat Tural Ekonomi Ekonomi Ekonomi Politika Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (57)

NİZİPLİ:

yaptıklarınız kadar çekin yeter başka bi şey demeyecem. Allah sorsun ama bu dünyada inşallah bizde görelim.

Yanıtla325
rıza:

anaokulunda çoçuklara çizdirirler böyle şekilleri.

Yanıtla217
milletin içinden çıktık diyenlere bak:

CHP yapsa trol ve troliçeler, milletin parasını harcıyorsunuz diye bağırıp dururdu.

Yanıtla212
vatandaş:

tek kelimeyle kınıyorum. daha nerelerde ne haltlar yeniyordur.

Yanıtla013
Cemal:

Devlet bu parayı Fatma Şahin''den derhal almalıdır. Belediye senin Babanın çiftliğimi, Hiç ALLAH''TAN Korkmadınmı, kuldan utanmadınmı bu parayı Devlet kesesinden harcarken vicdanın sızlamadımı. Zaten Akp''liler Devleti talan etmek, hazinesini yok etmek için yarış içine girmişlerdir. Bu logo''yu Gaziantep''de lisede okuyan genç çocuklar daha iyi yapabilirdi ve para da almazlardı. Bu haksızlıklara Tüm Millet karşı çıkmalıdır.

Yanıtla012
Çekvalf.:

Gayet güzel olmuş bence CHP Zihniyeti Bizi Çekemiyor. . :)))))))

Yanıtla111
AMED:

laa olum ne cahil insanlarsınız ben chp li degilim chp yi sevmemde ama bu nedir, nedirrr arkadaş bi logoya bukadar para bende logo yapıyorum bi cocukta yapar bunu yazık günah millet aç perişan bi logoya bu para gittiyse 2 kelime yazıya neler gidiyordur

02
aok portili toyyipçi antepli:

çaliy bizinki çaliy , çotlayın, potlayın cehapeliler. . . TÜRKÇESİ. çalıyor bizimki çalıyor, çatlayın patlayın chp. liler

Yanıtla011
Chpli:

Elitist CHP''liler yok mu. . Ülkeyi mahfettiler, Sionist bunlar. 810 bin az 3-5 milyon verseydiniz. 1 logo 4 video. Antepin başka sorunlarımı yok.

Yanıtla91
Oz:

chp ortaya çıkarmış; Büyükşehir akpli salak. 1 Kasım 2015 genel seçimleri öncesinde yapılan 7 Haziran 2015 seçimlerinde bölgede Ak Parti F, 96 , Cumhuriyet Halk Partisi , 35

56
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title