Haberler

Genel müdür ölünce dayanamadılar! Dünyaca ünlü mobilya devi iflas etti

Güncelleme:
Abone Ol

Almanya'da 25 yıldır faaliyet gösteren dünyaca ünlü mobilya devi Wäscherei küresel ekonomik kriz nedeniyle iflas etti. Ülkeyi sarsan haberi web sitesinden "Firmamız maalesef kapandı. Bu bizi çok üzüyor" ifadeleriyle duyuran şirketin kepenk indirmesinde genel müdürlük görevini yürüten Michael Eck'in ölümünün etkisi olduğu söyleniyor.

Hamburg'da 25 yıldır faaliyet gösteren mobilya firması Wäscherei yaşanan küresel ekonomik kriz nedeniyle iflas bayrağını çekti. Yatırımcılardan birinin firmaya ilişkin teklifini geri çekmesi üzerine iflastan kurtulma ihtimali kalmayan dünyaca ünlü markanın kapısına kilit vuruldu.

Ülkede deprem etkisi yaratan kararı web sitesinden de duyuran Wäscherei, "Şirketimiz maalesef kapandı. Bu bizi çok üzüyor" ifadelerini kullandı.

Genel müdür ölünce dayanamadılar! Dünyaca ünlü mobilya devi iflas etti

DEPODAKİ ÜRÜNLERİ SUDAN UCUZA SATACAKLAR

Şirketin deposundaki ürünlerin gelecek ayın ortasından itibaren sudan ucuza satışa sunulacağı ve evlenecek çiftlerin de bu satışı bekledikleri öğrenildi.

Genel müdür ölünce dayanamadılar! Dünyaca ünlü mobilya devi iflas etti

GENEL MÜDÜR ÖLÜNCE DAYANAMADILAR

Wäscherei'nin kepenk indirmesinde genel müdürlük görevini yürüten Michael Eck'in ölümünün büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Almanya Ekonomi Dünya Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Berjeri aşireti:

Yok ya sadece türkiyede küresel kıriz yokmuydu

Yanıtla35150
Mert Yavuz:

makarnanın yanında yoğurtta ye ama manda yoğurdu olması lazım bilirsin..

02
Murat Kılıç:

Batan şirket Almanyada olunca kimse yorum yapmamış

Yanıtla29145
Zamanla Akıllanan Adam:

ne alaka be1 ayalık maaşlarıyla ev araba alıyorlar. :)))

Yanıtla8882
İbrahim Demirel:

Araba doğru 1 aylık maaşınla iyi kötü bir araba alırsın. Ama ev almak için 30-40 yıl çalışman gerek. Sıradan bir şehirde bile daire fiyatları 300 bin Euro dan başlıyor, onlarda hem eski bakımsız hemde 1 1

45
Vural Akbıyık:

yavaşşşş. o zaman avrupa ülkelerinde kimsenin fakir olmaması gerekiyor. bi dünya fakir insan var onlar neden ev araba alamıyorlar??? biraz mantıklı konuş ??

34
Mengele:

Bir aylin degilde 10 gün calis müstakil villa alirsin 5 gün calis mercedes alirsin 20 yasinda müstakil ev ya veya satin al 67 yasina kadar borcunu bitirirsin sen hangi fünyada yasiyon benim büyük bir arsam var satilik sana cok ucuza veririm yeri AY komsularin yoktur rahatvedersin

32
TekinDevlet null:

gitde al kardeşim 300 bin Euro maaşlı iş bul önce

02
dikduran adam:

ALMANYA TÜRKİYEYİ KISKANIYOR DİYENLERİ ŞÖYLE SAHNEYE ALALIM

Yanıtla2747
Musa Odabaşı:

38 yildan beri Avrupada yaşiyorum çok yer gezdim gördüm yaşadim ve yaşiyorum .Dünyada nerede olursaniz olun çalışan heryerde Rahat kriz az fakat çalişmayan nerede olursa olsun fakir ve huzursuz Devletler fark etmiyor.

Yanıtla435
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title