Haberler

Facebook Hz. Muhammed'e Hakaret İçerikli Sayfaları Engelledi

Güncelleme:
Abone Ol

Gölbaşı Sulh Ceza Nöbetçi Hakimliğinin kararının erişim sağlayıcılarına ulaşmasının ardından, Facebook'ta Hz. Muhammed'e hakaret içerikli paylaşımlara erişim engellendi.

Gölbaşı Sulh Ceza Nöbetçi Hakimliğince, Cumhuriyet Savcısı Harun Ceylan'ın açtığı soruşturma kapsamında, Facebook'taki, Hazreti Muhammed'e hakaret içeren sayfalara erişimin engellemesine karar verildi.

FACEBOOK, MAHKEMENİN KARARINA UYDU

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı ve Erişim Sağlayıcıları Birliğine ulaşan mahkeme kararı Erişim Sağlayıcıları Birliği tarafından Facebook'a bildirildi.

Facebook, mahkeme kararı doğrultusunda Hazreti Muhammed'e yönelik hakaretlerin bulunduğu sayfalardaki içeriklere erişimi engelledi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Harun Ceylan Facebook Ekonomi Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

mehmet recep dogan:

Hz. Muhammed (a. s. ) Mekke de de hakarete uğruyordu. Günümüzde de hakarete uğruyor. Yıllar geçiyor ama zihniyet değişmiyor. Meyveli ağacı sürekli taşlarlar, öğretisi gerçekleşiyor. Sevgi, barış, merhamet dinini getiren büyük peygambere selam olsun. Onlara inat sevgi kazanacak. . .

Yanıtla1731
amedli:

neden engelliyor?? nerde özgürlük yuhhh.

Yanıtla434
muratşahmobilWeb@haberler.com:

Peygamber efendimle dalga gecen insanlar icin yaşasın cehennem...

Yanıtla436
MustimobilWeb@haberler.com:

Önce Bakara suresiyle dalga geçen bakandan başlayalım ne dersiniz.Sonra facebook kolay fişini çekersiniz haaaa hakaret bahane şeçim öncesi oyun şahane diyorsanız onuda halkın vicdanına bırakıyorum

Yanıtla625
tırcı:

Birgünde akidi kapatmak için herekete geçin hergün küfür hakaret

Yanıtla123
SERGEN:

BU dünyanın çivisi çıkmış Nasıl hz. muhammed (s. a. v) hareket ediyorlar. kahrolsun kötü insanlar yaşasın cehennem

Yanıtla519
Kuzguncuk:

Toptan kapatın facebooku falan, bu millete ters şeyler sanal dünyanız batsın. Benim inançlarıma, cettime, bayrağıma, dinime hakaretten başka ne faydası var?

Yanıtla512
cem tuna:

Amaç insanları Yasaklara ve yasakçı zihniyete alıştırmak. . . Manasız anti demokratik uygulamalar. . Misal bu yasak konulmasaydı, yasağa konu olan sitelerden haberimiz bile olmayacaktı. . .

Yanıtla143
btebhr:

en çok okuduğum gazetedir bu ama artık okumam nasılda efendimizin adını dümdüz birşekilde yazıyorsunuz gazete olarak ne farkınız varki hakaret eden pisliklerden. . .

Yanıtla314
5.5lik Mobil-IOS:

Lütfen dini kullanmayınız Rahat bırakın Huzur bulduğumuz tek şey bu Lütfen

Yanıtla510
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title