Haberler

Hayatını kaybeden Vural Çelik'in ekonomi yorumu yeniden gündem oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Avrupa Yakası'nda canlandırdığı 'Kubilay Peynircioğlu' karakteriyle hafızalara kazınan Vural Çelik'in geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi magazin camiasını yasa boğdu. Başarılı oyuncunun ölmeden önce 12 bin 500 lira emekli maaşı aldığını belirterek yaptığı ekonomi yorumu yeniden viral oldu.

Bir süredir kalp rahatsızlığı yaşayan oyuncu Vural Çelik, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun vefat haberini yakın dostu Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven duyurdu.

"12 BİN 500 LİRA MAAŞ ALIYORUM"

Vural Çelik'in ölümü sevenlerini yasa boğarken geçmiş dönemlerde çektiği videolar yeniden gündeme geldi. O videolardan birinde Çelik, açlık sınırının 19 bin lira olduğunu söyleyen karşısındaki kişiye "Buna göre benim ölü sayılmam lazım. Emekliyim ve 12 bin 500 lira maaş alıyorum. Hatta beni nüfustan bile düşmeleri lazım" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Vural Çelik Vural Çelik Kalp Krizi Ekonomi Magazin Finans Güncel Magazin Finans Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (44)

salih uslu:

sevgili çalışanlar emekli olduğunuzda mağdur olmak istemiyorsanız çalışken gerçek gelir üzerinden prim yatırın. benim emekli maaşım 58 bin tl eşimin ki 41 bin tl. biz de asgari ücret üzerinden ve 5000 gün (15 yıldan az) yatırsaydık bizde 12500 tl alırdık

Yanıtla406195
İsmail Gündoğar:

Bunu sen değil çalıştığın iş yeri yatırır ayrıca iş yerin ne kadar maaş ödüyorsa o kadar prim yatar burda ahkam keseceğine git biraz sosyal güvenlik sistemi araştır bir de maaşını yazmış angut

1459
MEHMET BIÇEROL:

Yalancı Akp li

1650
Halkçı:

Salih baban 9000 gün ve yüksek primle emekli oldu aldığı emekli maaşı 20 bin TL sen nasıl 58 bin alıyon ? Nerenden uyduruyorsun. Asgari ücret çalışan adam neyiyle yüksek prim ödeyecek karnını doyuramıyor.

133
emre can:

Akp deyince aklıma gelenler; Yalan, dolan, talan, rüşvet, hırsızlık, yolsuzluk, çeteler, soygun, vurgun, hukuk tanımama, kendi çıkarına göre adalet, ahlaksızlık, düzenbazlık, yobazlık, torpil, liyakatsızlık, adam kayırma, tehdit, şantaj, görevi kötüye kullanma, dini siyasete alet edip halkı kandırma, kendi yaptığını görmeme kendi yaptığını mübah sayma, ayetlerle dalga geçme, ayakkabı kutuları, kendi yaptığı suçu başkasının üzerine atıp kendini temize çıkarma, Türk düşmanlığı.

Yanıtla219301
ali gökşen:

Feto ile aynı açıklama yaptın..

2815
vosvos ens:

Chp anlattin vallahi haberleri izlemiomusun pkk sempatizmanlari hepsi her yalan kurgulari bir bir cikti ama ayetimiz dior kulaklari var duymaz gozleri var girmz iste bu yuzden bunca felaketler

3110
Benim Kkk:

Ne yazıktır mükemmel tanımlama fakat bu millet iyi yönetilmesini ne olduğunu hala anlayamadı ben Türküm devlet Türk Milletinin hizmetinde olmadığı zaman hasta be çürüyor demektir devlet enerjisini Türk milletine değil başkalarının hizmetine verdiriliyor devlet 85 milyona hizmet ettirilmiyor halk siyasi akımların feveranlarina muhatap olmaktan kendini alamadigindan kendine bir türlü gelemiyor Atatürk yolu puslandirildi En buyuk TURK ATATURK bunu asla unutmayin

920
Furkan Kutlay:

Uzun adam fakirlere ne ettin ?? Milleti bitirdin harbi bitirdin sana güvenmiştik ama olmadı

Yanıtla74299
CAN Işık:

Adam iki sene maaş alamadı bile yazık

Yanıtla29184
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title