Haberler
BBC

Kayıp kahve zinciri devi ölü bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Hindistan'ın en büyük kahve zincirinin kurucusu ve sahibi olan VG Siddhartha, bir nehir kenarında ölü bulundu.

Eski Karnataka Başbakanı SM Krishna'nın damadı ve 'Coffee Day' kahve zincirlerinin sahibi VG Siddharta, Mangaluru şehrindeki Netravati nehrinin kıyısında ölü bulundu.

Pazartesi gününden beri kayıp olan Siddharta'nın cesedi, kıyıya vurmuş şekilde bir balıkçı tarafından bulunurken; yetkililer, olayın intihar olup olmadığının araştırıldığını bildirdi.

Hindistan'ın en büyük kahve zincirinin sahibi VG Siddharta, polisin açıklamasına göre, en son Pazartesi akşamı, Netravati nehri üzerinde görüldü. Siddharta, kendisini nehrin üstündeki köprüye bırakan şoförüne dönmesini söyledi. O andan beri kayıp olan 60 yaşındaki Siddharta, 36 saat sonra ölü bulundu.

ÇALIŞANLARINA MEKTUP YAZDI

Siddharta'nın ölümünden birkaç gün önce, çalışanlarına ve şirketin yönetim kurulu üyelerine bir mektup yazdığı bildirildi. Siddharta mektubunda, bir gelir vergisi yetkilisi tarafından taciz edildiğini iddia ederken, kendisini tüm çabalarına rağmen 'doğru karlı iş' kuramadığı için suçladı.

Siddharta mektubunda, "Bütün hatalarımdan ben sorumluyum. Şirketle ilgili tüm kararları ben aldım ve bir girişimci olarak başarısız oldum" dedi.

Bu mektubun ortaya çıkmasından sonra VG Siddharta'nın intihar ettiği ihtimali güçlük kazanıyor.

BBC

Siddhartha 3. Sayfa Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Kurdo:

Boş dünya son Elbisenin cepleride yok.

Yanıtla05
Hakan Gülle:

Demekki adama sat dediler, oda satmadı. Ayrıca çalışarak kimse zengin olamaz. 1 e 5 kazananlar.. Bilmem kaçıncı şubesini açıyorlar. Bir trileçeyi 2 liraya alıp, marka diye 12 liraya satanlar gibi. Satanmı suçlu tabikide değil. Gösteriş için para kazandıran.

Yanıtla23
TEZATMA:

paraları kim ezecük şimdi

Yanıtla22
Kurdo:

Mirascilar çikacak ama Alin teriyle kazanilmayan paradan hayir görmicekler.

01
ROVASATA DURSUN:

BIZENE DARISI BIZIM KAHVECI GUMARCI LARIN BASINA

Yanıtla03
Şenay:

Allah Allah daha ne istiyorsun...

Yanıtla03
Vasfiye Teyzenizin Rahmetli Kocası ..)):

Bizde''ki marka kahve severler gidip orada oturup kazık yiyip o mekandan bir kaçselfi paylaştı mı statü atladığını zannediyor, zincir kahveciyi zengin ediyor, marka düşkünlüğü salaklığında bizden daha önde giden bir toplum yok diye düşünüyorum . .

Yanıtla12
KARA:

Kesin dawood ibrahim in işidir ondan habersiz hindistan da kuş uçmazzzzz. . . . . .

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title