Haberler

İBB'den nakit ihtiyacı olanlar için yeni proje: İstanbulkart üzerinden 2.500 TL faizsiz kredi verilecek

Güncelleme:
Abone Ol

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Dijital Bakiye" projesi kapsamında nakit ihtiyacı olanlara İstanbulkart üzerinden 2.500 TL faizsiz kredi verileceğini duyurdu. Kampanya kapsamında 2 bin 500 TL'ye kadar verilen krediler, 5 ay vadeli ve faizsiz olacak. 5 bin TL'ye kadar verilen krediler ise 24 ay vadeli düşük faizli olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB iştiraki Belbim ile Fibabanka arasında imzalanan anlaşma kapsamında hayata geçirilen 'Dijital Bakiye' projesiyle ilgili bir paylaşım yaptı. İmamoğlu, kampanya kapsamında nakite ihtiyacı olanlara 2.500 TL faizsiz kredi verileceğini söyledi.

İmamoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"İstanbulkart'a bakiye desteği var. İstanbulkart Mobil üzerinden 2500 TL'ye kadar faizsiz, masrafsız aldığınız + Dijital Bakiye'yi İstanbulkart'ın geçtiği her yerde kullanabilirsiniz."

İBB'den nakite ihtiyacı olanlar için yeni proje: İstanbulkart üzerinden 2.500 TL faizsiz kredi verilecek

KAMPANYANIN DETAYLARI

Dijital Bakiye kampanyası kapsamında, Fibabanka müşterisi olsun olmasın tüm İstanbulkart mobil kullanıcıları, uygulamanın sunduğu dijital karta 2 bin 500 TL'ye kadar 5 aya varan vadede faizsiz, 5 bin TL'ye kadar 24 aya varan vadede düşük faizli ihtiyaç kredisine başvurma imkanına sahip olacak. İstanbulkart ile ödeme ayrıcalığının olduğu binlerce noktada tüketiciler ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

MAKSİMUM SINIR 5.000 TL

Dijital Bakiye başvurusunu, Belbim dijital kanallarına üye kullanıcılar yapabilecek. Onaylanan kredi bakiyeleri FibaBanka tarafından, başvuru sahibinin dijital kartına yüklenecek. Dijital kart ve İstanbulkart limitleri aylık güncellenecek. Kampanyadan faydalandırılabilecek tek seferde ve maksimum tutar aylık 5.000 TL ile sınırlı kalacak.

AYDA SADECE BİR DEFA YARARLANILACAK

Ayda sadece bir defa kampanyadan faydalanılabiliyor. Sonraki aylarda tekrar faydalanmak istenirse dijital kartın kullanılabilir limiti, 5.000 TL olmalıdır. Yani bir önceki ay aldığınız borcu ödemiş olmanız gerekiyor.

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

İmamoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

Mimari Dosya:

Benim vergimle proje yap, parayı dağıtıp bekletmen için başkan olmadın. Sen devlet değilsin, bakanlıkların işine de karışma... Ülkede bir tane işini doğru yapacak şahıs yok. Siyasetçilerin hepsi siyasetçi...

Yanıtla2215
Tahsin Büyükkol:

Bu Türk milletinden resmen dalga geciyo.

Yanıtla97
mustafa kılıç:

Fiba bank ı gören oldumu altta. Fiba bank zaten alışverişlerde 3000 tly kadar faiz uygulamıyor.

Yanıtla57
Ali Osman:

Biryerlerden para geliyor herhalde, yahudi takdiği. Vatandaşın ekmeğine göz dikenler şimdi para dağıtıyor??? Normalde yol yapmaya kaldırım yapmaya para yoktu hani???

Yanıtla74
Hek Tor:

Hakkında soruşturma açacaklar ha bilesin. Var mı Nas''a karşı olmak? Ne diyor Nas? Vatandaşa 14 faiz vereceksin, aynı vatandaştan 28 alacaksın. Borcunu ödeyemeyene gecikme zammı adı altında faizleri oturtacaksın, hem de saat başı hergün, kuruş kuruş.

Yanıtla18
Poyraz Karayel:

fibabank ne zaman İBB oldu

Yanıtla63
elif yildiz:

tam proje once pahalılık şimdi dost gorunup yardım ediyor sozde. 70 lerde süt dağıtan abd li gibi chp. zaten abd mandalıgını kabul etmiyrouz ve istemiyoruz muhalefeti

Yanıtla52
Metin Yalcin:

Kredi verme izni sadece finans kurumlarına aittir, Bankalardan veya finans kurumlarının herhangi birinin itirazı ile durdurulur bu popülist icraat, Mağduriyet kartına yatırım yapıyor, Ben dar gelirliye kredi verecektim ama verdirmediler diye ağlama modu'na girecek ..))

Yanıtla42
Yasin aykaç:

Senden para değil istanbuldan Afgan Suriyelileri gönder. Göçmenlere karşıyız

Yanıtla23
Sadık:

Istanbulun borcu hiç bir icraat olmadan üç kat arttı üstelik Avrupa Bankalarından borç para istemeye bile gittiniz,bu neyin neside şimdide bankacılıgamı soyundunuz okadar sorun varken.

Yanıtla41
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title