Haberler

İŞKUR'dan engelli ve eski hükümlülere 103 milyon lira destek

Güncelleme:
Abone Ol

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İŞKUR aracılığıyla engelli ve eski hükümlü bireylere kendi işlerini kurmaları için 103 milyon 436 bin lira kaynak tahsis edildiğini açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye İş Kurumu ( İşkur ) aracılığıyla kendi işini kurmak isteyen engelli ve eski hükümlü vatandaşlara 103 milyon 436 bin lira kaynak tahsis edildiğini açıkladı.

Bakan Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İŞKUR aracılığıyla kendi işini kurmak, istihdama ve üretime dahil olmak isteyen engelli vatandaşlarımız ile eski hükümlü vatandaşlarımıza yönelik desteklerimizi sürdürüyoruz. Bu yılın 2'nci döneminde 340 proje için 103 milyon 436 bin lira kaynak tahsis ettik. Hibe desteklerimize son başvuru tarihi 6 Aralık" ifadelerini kullandı.

İŞKUR'dan engelli ve eski hükümlülere 103 milyon lira destek

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Vedat Işıkhan Ekonomi Finans Yaşam İŞKUR Finans Yaşam Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Mücahit Kılıç:

Eski hükümlü ye milletin canını yakmış birine iş kur para verelim diyor. Bu ülkede suçlu olursan en suçsuzu ve en zengini sen olursun.

Yanıtla121
Murat DOĞAN:

umarım birgün sende eski hükümlü olursun

41
ferhat toraman:

boş konuşma sen savcımısın hakimmisin adam cezasını çekmiş kendine bir hayat kurmak istiyor sen çokmuş temizsin boş boş konuşup insanı cinlendirme burda mücahit kıllıç

41
Ayaz hayat:

diyanet bütçesini aşar

Yanıtla24
Hasan Engin Kalaycı:

Koskoca ülkedeki işkura ayrilan bütce 103milyon( 3milyon$) mi? O kadar projeler var. Hangi birisine yetecek bu miktar? Ulkedeki genclerimiz maddi destek beliyor kendi isini kurmak icin,uretmek icin. Hukumet 3milyoj dolar mi ayirmis. Yaziklar olsun. Gecem sene ki tfd nin yillik kirtasiye giderinin 95milyon tl oldugunu hatirlatayimmm. Burdan yak!

Yanıtla14
Mehmet Sefunç:

her hükümlü hırsız katil tacizci değil

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title