Haberler

İslam Memiş'ten yatırımcılara uyarı: Altının yönünü bu hafta açıklanacak ABD büyüme verisi belirleyecek

Güncelleme:
Abone Ol

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Altın almalı mıyım, almamalı mıyım?" diye düşünen yatırımcılara önemli bir uyarıda bulundu. Altının ons fiyatını, bu hafta ABD'de açıklanacak büyüme verisinin etkileyeceğini söyleyen Memiş, "Büyüme verisi düşük gelirse ons altında tekrar 1.835 dolara kadar bir toparlanma öngörüyorum." dedi.

Dolar kurundaki artışa paralel olarak hareket eden altının gram fiyatı bin lirayı aştı. Ons altın yatay bazlı seyrini sürdürürken, gram altında dolar bazlı yükseliş devam ediyor. Gram altın bugün itibarıyla 1.027 lirayla rekor yeniledi.

İSLAM MEMİŞ ALTIN YATIRIMCISINI UYARDI

Yatırımcılar ise "Altın almalı mıyım, almamalı mıyım?" sorusunun yanıtını arıyor. Birçok kişi yatırım konusunda ne yapacağını bilemezken, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcısı için hayati uyarılarda bulundu.

ABD BÜYÜME VERİSİ ALTININ YÖNÜNÜ BELİRLEYECEK

TGRT Haber'in konuğu olan Memiş, ons altının dünya genelinde yatay ve sakin bir seyirde olduğunu söyledi. Ons altının 1.780-1.815 dolar aralığında seyrettiğini belirten Memiş, "Bu hafta ABD'deki büyüme verisini yakından takip edeceğiz. Büyüme verisi düşük gelirse ons altında tekrar 1.835 dolara kadar bir toparlanma öngörüyorum. Gram tarafındaki yükselişler zaten malum. Ancak ons tarafındaki toparlanma ABD'de açıklanacak büyüme verisinden sonra daha net bir şekilde ortaya çıkacaktır." ifadelerini kullandı.

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

İslam Memiş Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

zyıldız yıldız:

bunun söylediklerine itibar eden varmı acaba

Yanıtla760
sivri :

bu adamın 3 tane kuyumcu dikkanı var o nedenle altın düşeceği zaman altın alın diyor ki düşmesin yükseleceği zamanda düşecek diyor çünkü elindekilerden kazanç sağlamak için

Yanıtla549
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

İsmine güveniyor ama artık halk yemiyor :) kendileri yiyor :)

Yanıtla542
AHMET DEMİR:

geçen haftalarda altın 500 TL lere düşecek dikkat edin demişti bu arkadaş.

Yanıtla344
Engin Patır:

2 aydır islam Beyi takip ediyorum..hep düşecek dip yapacak demişti lakin tersi oluyor artık ülkenin altın uzmanı Haluk özbilgindir inanmayın memise

Yanıtla140
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title