Haberler

İstanbul Ticaret Odası Başkanı: Alper Gezeravcı'nın uzay misyonu girişimcilerimize yeni bir ufuk açtı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın Uluslararası Uzay İstasyonu misyonunun, girişimciler için uzay teknolojilerinde yeni bir ufuk açtığını belirtti. Avdagiç, bu misyonun kendi roketimizin ve uzay sanayimizin gelişimi için bir dönüm noktası olduğunu ifade etti.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, " Alper Gezeravcı'nın Uluslararası Uzay İstasyonu misyonu, girişimcilerimize uzay teknolojilerinde yeni bir ufuk açtı. Kendi roketimizin, uzay sanayimizin gelişimi için bir milat oldu" dedi.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, sosyal paylaşım platformu X'ten, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu uzay aracının başarıyla fırlatılmasına ilişkin açıklama yaptı.

Avdagiç, "İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın Uluslararası Uzay İstasyonu misyonu gençlerimize ve girişimcilerimize uzay teknolojilerinde yeni bir ufuk açtı. Kendi roketimizin, uzay sanayimizin gelişimi için bir milat oldu. Başarılar diliyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Alper Gezeravcı Şekib Avdagiç Türkiye Uzay Teknoloji Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title