Haberler

İzmir Ticaret Borsası Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir Ticaret Borsası (İTB) temmuz ayı olağan meclis toplantısı İzmir Ticaret Odası Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. İTB Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, ekonomik büyümede ortalama bir performansın yaşandığını belirtti ve genel ihracatta gerileme olmadığını vurguladı. Ayrıca, Paris 2024 Yaz Olimpiyatları'nda mücadele eden sporculara başarı dileyen Kestelli, madalya dolu bir olimpiyat yaşanması temennisinde bulundu. Toplantıda Türk Eximbank Bölge Müdürü Gülom Timurhan ve Kredi Garanti Fonu Bölge Müdürü Yusuf Buğra Yüksek de konuşma yaptı.

İzmir Ticaret Borsası (İTB) temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

İzmir Ticaret Odası Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda konuşan İTB Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, ekonomik büyümede ortalama bir performansın yaşandığını söyledi.

Kestelli, genel ihracatta gerilemenin olmadığını vurguladı.

Paris 2024 Yaz Olimpiyatlarında mücadele eden sporculara başarı dileyen Kestelli, madalyası bol bir olimpiyat yaşanması dileğinde bulundu.

Toplantıda Türk Eximbank Bölge Müdürü Gülom Timurhan ile Kredi Garanti Fonu Bölge Müdürü Yusuf Buğra Yüksek da birer konuşma yaptı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Ekonomi Güncel Paris Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title