Haberler

Karayollarında Durum

Abone Ol

Karayollarının yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durum Bülteni'ne göre, Mekece-Bozüyük yolunun 56-58. kilometreleri arasındaki (Şelale rampası bitimi) Yüksek Hızlı Tren Projesi kapsamında by-pass geçişi yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Muğla-Marmaris ayrımı-Ortaca yolunun 42-46. kilometreleri arasında (Kocabel mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Söke- Milas yolunun 0-19. kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.

Piraziz-Tirebolu yolunun Espiye İlçesi Yılgın Köyü İzci Okulu mevkisinde yaya üst geçidi montaj çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Ankara-Pozantı Otoyolu 350-366 kilometreleri arası Çiftehan-Pozantı kesiminde heyelan önleme yapıları çalışmaları nedeniyle kademeli olarak yol ve şerit kapatma yapılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Anadolu Otoyolu-Gümüşova arasında bulunan köprü, viyadük ve tünellerin onarım ve depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle Kurtköy ve Samandıra bağlantı yollarında 23.00-06.00 saatleri arasında çalışmanın durumuna göre bir şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.

Çatalca-Gebze Otoyol kesiminde bulunan köprü, viyadük ve tünellerin onarım ve depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 08.00-17.00 saatleri arasında çalışmanın durumuna göre bir şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolu Kavşağı-Gümüşova arasında 58. kilometredeki Batı Hereke Viyadüğünde depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 08.00-17.00 saatleri arasında D-100 karayolunun İstanbul istikametinde bir şerit trafiğe kapatılacak. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevkisi, Boğayokuşu mevkisi ve Karaltı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Söke-Milas ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Muhabir: Hüseyin Karatepe

Yayıncı: Abdullah Kıratlı - ANKARA

Kaynak: AA / Ekonomi

Karayolları Genel Müdürlüğü Ekonomi Mekece Milas Söke Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title