Haberler

Evinde televizyonu olmadığı için kısıtlamayı duymayan boyacı boş sokakta müşteri bekledi

Güncelleme:
Abone Ol

56 saat sürecek hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını evde televizyonu olmadığı için duymadığını belirten boyacı, Gaziantep'in boş sokaklarında müşteri bekledi. Boyacı, müşteri yerine zabıtayı karşısında buldu.

Kısıtlamanın gece 21.00 itibariyle başlamasıyla kentte cadde ve sokaklar sessizliğe büründü. Sabahın erken saatlerinde 11 yıldır her gün yaptığı gibi boya sandığı ile balıklı parkına gelen 43 yaşındaki Orhan Özcan, evde televizyonu olmadığı için kısıtlamayı duymadığını belirterek boş sokakta müşteri beklemeye başladı.

Kısıtlamayı duymayan boyacı boş sokakta müşteri beklerken karşısında zabıtayı buldu

MÜŞTERİ BEKLERKEN ZABITA GELDİ

Günün ilk ışıklarından itibaren tezgahını açmak için yola çıkan boyacı, kimsenin olmadığı sokaklarda müşteri beklerken, zabıtaları karşısında bulundu.

Kısıtlamayı duymayan boyacı boş sokakta müşteri beklerken karşısında zabıtayı buldu

"KİME GİDİP EL AÇAYIM"

Evli ve 4 çocuk babası olduğunu ifade ederek çalışmak zorunda olduğunu belirten Özcan, "Ben 11 senedir buradayım, burası havuzdu bekardım boyacıydım halada aynı işi yapıyorum. Bir gelirim yok, maaş almıyorum yalan söylemiyorum çocukta değilim yaşım 43 bu işle evimi geçindiriyorum. Ne yapayım kime gidip el açayım" dedi.

Ayakkabı boyacısı Özcan, boş sokakta müşterisini beklerken onu fark eden zabıtalar tarafından uyarılarak evine gönderildi.

Kısıtlamayı duymayan boyacı boş sokakta müşteri beklerken karşısında zabıtayı buldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Orhan Özcan Gaziantep Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (131)

Abc:

Bu ülkenin zengini doymadığı sürece fakiri hep aç kalacak.malesef zenginler de asla doymayacak. Bu da iyice anlaşıldı.

Yanıtla23118
Ömer:

Zengin parasıyla fakir karısıyla oynarmış. Gelirin yoksa 4 çocuk yapmayacaktın

Yanıtla7822
memoli:

belki ilerde cocukları adam olur senin gibi dümbüklerle oynar.

942
ÖZBEK:

Elin parası ve karısı senin neyine be gereksiz

524
Fulys:

En azindan ayakabilarinizi boyatsaydiniz da adamcagiz iki kurus evine goturseydi.Ama nerde

Yanıtla1183
Düşünen deli:

Rahatlama çayı atsın bazıları. Nankörlük yapmasınlar herşey Mikemmel alamanya bizi kıskanir önceden televizyonmu vardı ben yaptım bennnn. Yastık altındaki dövizi altını bozdurun evde ağırlık yapmasın kızılayada bğış yapın Bi ara gelir size çay fırlatırım ödeşiriz blah blah blah

Yanıtla3148
FB’li:

Benim suriyeli multeciler hakkinda kizdigim konu tam olarak bu! Kardesim hukumet politikasi ilk once vatandasini kalkindirmali. Ac karnimizi doyuramiyoruz 4 milyon multeci aliyorsun! Sonra musluman kardesiz! Vatandasinin hakkini pes kes cektin haram zikkim olsun

Yanıtla869
Doğrusu:

Cahilce konuşmuşsun. Devletimizin şefkat eli hem kendi halkına hem de kendisine sığınan tüm insanlara uzanıyor elhamdulillah. Ama sen gibiler şefkat ve merhamet gibi duygularınızı futbol gibi saçmalıklarla körelttiğiniz için anlamazsınız. FB’liysen git FB’nin ağababalarına ağla

3510
Casper:

Ne 4 milyonundan bahsesiyosun..iran uzerinden her gun yaya olarak adganlar geliyor..ulke multeci merkezine dondu.adli vakalar tavan yapti..het tarafaz ozbek afgan suriyeli libyali afrikali irakli..resmi gayri resmi 15 milyon bandinda sayilari..60 milyar dolar bandinda para harcanmis,80 milyar dogalgaz kesfiyle level atlayacaz diyorlar.referandum yapilsin halk evet derse eyvallah hayir derse heosi ya kamplara ya ulkelerine beni baglamaz aga alim gucu dustu 1 litre yag 20 lira sinirinda.ötv ile nereye kadar vatandastan alacaksin.yeni zamla 500 lira bandinda arac muayenesi el insaf 5 dk surmuyor.aay say bitmez kucuk esnafin icine geliyor multeci calistirmak.2017 suriyeli dogum orani 450 bim yuhhh.bayrama ulkesine giden defolsun temelli gitsin.

423
Dogrusuna cevap:

Senin şefkat duygun yesinler merhamet ha....benim mehmetcigim suriyede eli tetikte gorev yapsin,bu izmandotlarda amerikan tras nargile ellerinde kari kiz kessin..yaslisina karisina kizina eyvallah ama su izmandotlari gorunce hakkimi helal etmiyorum 1 kurus bile vergimden gittiyse zikkim olsun..Madem ozgur suriye ordusu duye bir ordu yasa cikarin egitilsin gitsin vatanlarini kurtarsinlar.yaslisi colugu cocuguna bakalim kamplardada her ay kessin maasimdan 50 lira helal ederim o zaman.

47
Tüm 131 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title