Haberler

KOBİ'lere ve İhracatçılara 2,3 Milyar Dolar Kaynak Sağlandı

Güncelleme:
Abone Ol

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bu yıl KOBİ'lere ve ihracatçılara uluslararası kuruluşlardan yaklaşık 2,3 milyar dolar uzun vadeli ve uygun koşullu kaynak sağlandığını açıkladı. Bakan, dezenflasyon sürecinde firmaların finansmana erişimini kolaylaştırmak için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

(ANKARA) - Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, KOBİ'lere ve ihracatçılara uluslararası kuruluşlardan yaklaşık 2,3 milyar dolar uzun vadeli ve uygun koşullu kaynak sağlandığını bildirdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, X hesabından yaptığı açıklamada; "KOBİ'lerimize ve ihracatçılarımıza bu yıl uluslararası kuruluşlardan yaklaşık 2,3 milyar dolar uzun vadeli ve uygun koşullu kaynak sağladık. Dezenflasyon sürecinde firmalarımızın finansmana erişimini kolaylaştıracak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Uluslararası İlişkiler Mehmet Şimşek Dezenflasyon İhracat Ekonomi Finans İhracat Uluslararası İlişkiler Kobi Finans Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title