Haberler

Küresel kriz onları da vurdu! 50 yıllık inşaat devi iflasın eşiğinde

Güncelleme:
Abone Ol

Küresel kriz çok sayıda şirketin iflasına neden olurken halkaya son eklenen firma ise 50 yıllık inşaat devi EKŞ Ekşioğlu Holding A.Ş. oldu. Antalya ve Alanya'da lüks konut ile villa inşaatları yapan şirketin iflası istenirken davanın ilk duruşması 64 gün sonra yapılacak.

Son dönemde Türkiye'de de iyiden iyiye hissedilen küresel kriz yüzlerce şirketin iflas bayrağını çekmesine neden olurken halkaya son eklenen firma ise yarım asırlık bir inşaat devi oldu.

DEV ŞİRKETİN İFLASI İSTENDİ

Türkiye'de 50 yıldır faaliyet gösteren, Antalya ve Alanya'da lüks konut ile villa inşaatları yapan EKŞ Ekşioğlu Holding AŞ.'nin iflası istendi.

MAHKEME BAŞVURULARIN BEKLENDİĞİNİ DUYURDU

İstanbul Anadolu 3. Asliye Ticaret Mahkemesi açılan davanın duyurusunu yaptı. Mahkeme EKŞ Ekşioğlu Holding AŞ.'nin iflas talebine yönelik itirazların ve davaya müdahil olmak isteyenlerin başvuruda bulunmaları istendi.

Küresel kriz onları da vurdu! 50 yıllık inşaat devi iflasın eşiğinde

Mahkeme itiraz edenlerin iflasın açılmasını gerektiren bir durumun bulunmadığını belirterek davanın reddini talep edebileceğini belirtti.

DURUŞMANIN TARİHİ VE SAATİ

6 Kasım tarihinde saat 15:05'te yapılacak duruşmaya, ilgili kişiler bizzat katılabilecekleri gibi vekil atama hakkına da sahip olacak. Ayrıca, delillerin derhal mahkemeye sunulması gerektiğinin de mahkeme tarafından altı çizildi.

Küresel kriz onları da vurdu! 50 yıllık inşaat devi iflasın eşiğinde

50 YILI GERİDE BIRAKTI

Şimdilerde iflası talep edilen EKŞ Ekşioğlu Holding A.Ş., özellikle lüks villa ve konut inşaatları ile öne çıktı. Şirket, Alanya'da bir dizi projeyi yaşama geçirdi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Ekonomi Antalya Finans Alanya İnşaat Emlak Emlak Finans Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

Adil Tetik:

Ne oldu? 1 milyonluk evi 5e 10a gazlayamadiniz mi? Alistiniz tabii deli paralar kazanmaya, Elinizdeki evleri bu kriz ortamında en azından maliyeti kurtaracak fiyata verseniz iflas talebine gerek kalmaz. Ama ne gerek var dimi, kaçır parayı malı mülkü ver iflas talebini. Ne güzel memleket be?

Yanıtla12202
Hasan Turk:

Olsun menzile birsey olmasinda.

Yanıtla3665
mehmet:

yarın başka isimle yeniden başlar.

Yanıtla395
HALİS ER:

İlahi adalet mutlaka işler

Yanıtla560
sade vatandaş:

her sektörde Türkiye beşten küçüktür hepsinin işi sakat bu devirde Ankarada amcan dayın falan olursa işini anca yürütürsün

Yanıtla745
Dağıstan:

Yandaş firma olsaydı..

Yanıtla1024
ARSLANOĞLU Hakan:

Ülkemizde üretim yapan fabrikalar kapatılıp, yerine Millet Bahçeleri açılıyorsa daha çok iflas haberleri okuruz.

Yanıtla923
Sinan Bulduk:

Yazsana şu fabrikaları..Ne fabrikası , ne üretiyor , ne harcıyor , kâr mı zarar mı ettiriyordu ?

01
Anty-Partizan:

Devlet Zenginin Yaninda, Fakirin Ahi 2 Sini de Vuruyor..

Yanıtla38
Emre null:

dunyayi ayakta tutan Allah muhteşem bir olcuyle çok ibretlik bir şey olsa binlerce insan ölecek o kadar hassas bir denge var Allah korusun

Yanıtla56
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title