Haberler

Küresel kriz onları da vurdu! Alman bisiklet devi iflasın eşiğinde

Güncelleme:
Abone Ol

Küresel ekonomik kriz, Almanya'nın bisiklet devi Llobe'u da etkiledi. Kuzey Ren-Vestfalya'nın Niederküchten kentinde faaliyet gösteren firma, iflas başvurusunda bulundu.

Küresel ekonomik kriz, Almanya'nın bisiklet devi Llobe'u da etkiledi. Kuzey Ren-Vestfalya'nın Niederküchten kentinde faaliyet gösteren firma, iflas başvurusunda bulundu. Hesaplı e-bisiklet modelleriyle tanınan Llobe, ürünlerini yapı marketleri ve indirim marketlerinde satıyordu.

Kuzey Ren-Vestfalya'nın Niederküchten kentinde faaliyet gösteren Almanya'nın bisiklet devi Llobe iflasını istedi. Hesaplı e-bisiklet modelleriyle bilinen dev markanın iflasını istemesi sektörde şok etkisi yaptı. Firmanın bisikletleri Hagebaumarkt gibi yapı marketlerinde satılıyordu.

DÜŞÜK FİYATLARIYLA TANINIYORDU

Özellikle uygun fiyatlı e-bisikletleri ile tanınan Llobe'in bazı modelleri 1.000 euronun altında satın alınabiliyordu.

Şirket, Lidl ve Aldi gibi indirim marketlerine tedarik sağlıyor ve Hagebaumarkt gibi yapı marketlerinde ürünlerini bulunduruyordu.

Bu nedenle, e-bisikletleri özellikle yeni kullanıcılar arasında oldukça popülerdi.

Ayrıca, yakın zamanda e-bisiklet üreticileri VanMoof ve Prophete de iflas başvurusunda bulunmuş ancak her iki şirkette devralma yoluyla iflastan kurtarılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Teknoloji Almanya Ekonomi Ulaşım Dünya Ulaşım Teknoloji Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

İlhan Fırat:

Türkiye ‘ de bile kriz yok. Hangi krizden etkilenmiş. Almanlar azıcık bizi örnek alsın

Yanıtla2517
YalancıSavar:

Batılı emperyalistler Afrikadan yavaş yavaş kovuluyor. Ticareti Çin e kaptırdılar, yıllardır ezdikleri (Türkiye) gibi ülkeler uyanmaya başladı eee ekmekleri kesiliyor artık. o yüzden savaş çığlıkları yükselmeye başladı. Avrupa da bir iflaslar dalga dalga gelecektir. bu önümüzdekiş dönemde. bu sene olmasa bile 2-3 yıl için çok büyük iflaslar gelecek.

Yanıtla59
Doğrucu:

Köpeklerin duası kabul olsa 1 dolar 1 tl olurdu

81
Zeynel Bereket:

darısı araba sektörüne inşallah ??

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title