Haberler

Küresel kriz onları da vurdu! Alman otomotiv devi resmen iflas etti

Güncelleme:
Abone Ol

Küresel ekonomik kriz çok sayıda şirketin iflas bayrağını çekmesine neden olurken halkaya son eklenen şirket ise Almanya merkezli otomotiv devi Federnfabrik Erwin Lutz oldu.

Dünya genelinde etkili olan olumsuz ekonomik koşullar şirketleri zorlamaya devam ediyor. Ara eleman eksikliği, parça fiyatlarının fahiş oluşu gibi nedenlerden dolayı çok sayıda fabrika iflas bayrağı açtı.

ÇOK SAYIDA ŞİRKET KAPANMAYA GİDİYOR

Küreselde çok şiddetli etkilenen ekonomik güçlükler karşısında ABD ve Avrupa'nın çok sayıda bölgesinde şirketler kapanmaya gidiyor. Son olarak Almanya merkezli otomotiv parça tedarikçisi Federnfabrik Erwin Lutz iflas ettiğini duyurdu.

İFLAS BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞLARDI

Ekonomim'de yer alan habere göre Baden-Württemberg eyaletinde Reutlingen yakınlarındaki Eningen unter Achalm'da faaliyet gösteren otomotiv tedarikçisi Federnfabrik Erwin Lutz iflas etti.

Birçok medya kuruluşunun ortaklaşa bildirdiği üzere, şirket 9 Ağustos'ta Tübingen'deki yerel mahkemeye iflas başvurusunda bulundu. Reutlingen'den bir avukat olan Jürgen Sulz, geçici iflas yöneticisi olarak atandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Otomobil Almanya Ekonomi Finans Dünya Otomobil Finans Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (42)

saglam iletş:

burada CHP'nin trolleri Almanya'ya toz kondurmaz Almanya batmaz Avrupa batmaz bunlara alışık olacaksınız hepsi de batacak CHP'nin battığı gibi

Yanıtla133118
Baki Güven:

Alman otomotiv sektörü hiçbir zaman bitmez attığınız başlık çok yanlış!

Yanıtla80133
ismail bey :

Birileri ekonomik darboğazın sadece Türkiyede olduğunu sanıyor..Hatta almanyadaki şirket iflaslarından bile Erdoğanı sorumlu tutacaklar nerdeyse...

Yanıtla84107
Aykut Demirel:

guzel algi operasyonu haberleri

Yanıtla5889
Smgoll Sim:

Bizim millet Avrupa Ülkelerini ölümüne savunur. Kesinlikle laf söyletmez.Iflasta etseler batsalar da bizim millet inanmaz. Bir enteresan millet. Dünya krizde hello..

Yanıtla3866
Ebu Huzeyfe:

Çin hepsini tarihe gömecek ! Geceler doğuda

Yanıtla1057
Alper gül:

Türkiye de olsa hükümete saldırır bu CHP trolleri, ekonomi her yerde kötü. Türkiye'de olan sadece esnafın aç gözlüğü ve sahtekarlığı,

Yanıtla2240
Kudret Hünat:

Alman otomotiv devi diye başlık atıyorsunuz, bu firma Almanya şartlarında orta ölçekli amartisor yayı imalatı yapan bir şirket zaten ürünlerini dışarıda fason yaptıran bir firmaydı.Herkesin bilgisine

Yanıtla1241
Burak Üner:

Mercedes batmış gibi başlık atmışsınız… Çindeki panda doğurmuşmu onun haberini yapın siz Ülkemizdeki dertler bitti çünkü.

Yanıtla1329
Mustafa Yörükoglu:

Akp bu bu lkeyi çok kötu yonetiyor,bu Avrupa'daki şirketler bu yüzden batırıyor...

Yanıtla1324
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title