Haberler

    Masko'nun Tüketiciye Sunduğu Ayrıcalıklar Neler? Neden Tercih Ediliyor?

    Abone Ol

    Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, MASKO'nun tüketiciye sunduğu ayrıcalıkları Wise TV'ye anlattı.

    Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, MASKO'nun tüketiciye sunduğu ayrıcalıkları Wise TV'ye anlattı.

    MASKO'nun tüketiciye sunduğu ayrıcalıklardan sırası ile bahseden Yılmaz, "İnsanlar aradıkları her seyi bir yerde bulma çabasındalar. Zaten büyük AVM'lerin de amacı o. MASKO'da yine bu tanıma çok uygun tüketicinin ihtiyacı olan her şey bu çatının altında mevcut. Eczaneden tutunda parfümeriye kadar her türlü burada mevcut. Bu arada havaalanına yakınlığımızda bizim için büyük bir avantaj. Dolayısıyla projenin içinde MASKO bir bütün sağlarken ona uygun olarak içindeki işletmelerde ona uygun davranmalı ve bütünlük sağlamalı" dedi.

    MASKO'daki firmaların kalite anlayışı ile alakalı sertifikalar almak mecburiyetinde olduğunu belirten Yılmaz, şunları söyledi: "Bizim Asortie olarak kuruluşumuzdan itibaren MASKO kalite sertifikasına sahibiz. Bu tüketiciye sağlanan güven ortamı için önemli bir avantaj. MASKO'nun önemli kuralları vardır ancak eğer siz ihracat yapıyorsanız bu anlamda tedbirler alınmış ve desteğe hazır haldeler. MASKO önemli profesyoneller tarafından yönetiliyor dünya markası olma aşamasında. Burada çalışanlarda buna destek vermek zorunda. Bizler de bu bilinçle ihracat yaptığımız ülkeler ile ilişkiler kuruyoruz."

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Asortie Mobilya Ekonomi Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title