Haberler

Mc Donald's 209'uncu Restoranını Bolu'da Açtı

Abone Ol

Mc Donald's, Türkiye'deki 209'uncu restoranını Bolu'da açtı.

Mc Donald's, Türkiye'deki 209'uncu restoranını Bolu'da açtı. Cumhuriyet Caddesi üzerinde 500 metrekare alan üzerine kurulu Bolu'daki ilk Mc Donald's restoranının açılışına Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Mc Donald's Genel Müdürü Dilek Başarır, Mc Donald's Orta Doğu Bölge Başkanı Yousif Abdulghani, Mc Donald's Asya, Pasifik, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkan Yardımcısı Mark Hawthorne ile çok sayıda davetli katıldı. Bando takımının çaldığı parçalarla karşılanan konuklar, kurdele kesiminin ardından ikram edilen ürünlerin tadına baktı.

2013 yılında yüzde 30 büyüme hedeflediklerini belirten Dilek Başarır, "Restoranlarımızda dekorasyonlarımızı yeniledik. Restoranlarımız misafirlerimizin son derece keyifli zaman geçirebilecekleri yerler haline geldi. Menülerimizde çok değişiklikler yaptık, yeni ürünler ekledik. Sadece Türkiye'ye has lezzetler ekledik. Son derece sağlıklı olan yumurtalı kahvaltıları menümüze ekledik. Geçen yıl itibariyle yedi tane Mc Cafe açılışı yaptık. Burada da büyümeyi sürdüreceğiz. Pek çok değişiklikle birlikte geçen yıl yüzde 30 büyüme yaşadık. Bu yılda aynı oranda büyümeyi hedefliyoruz. 2013 yılının başından bu yana beşinci açılışımız. Bu yıl 30'u geçeceğiz. Her bir en az 30 kişiye istihdam sağlıyor" dedi.

Dilek Başarır, Mc Donald's Çocuk Vakfı'nın, Türkiye'nin birçok ilindeki hastanelerde gerçekleştirdiği projelerle hasta çocuklar ve ailelerini, yaşadıkları zorlu süreçte daha mutlu kılmayı hedeflediğini belirterek, "Mc Donald's Çocuk Vakfı, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki 11 yataklı, 8 odalı Pediatrik Hematoloji ve Onkoloji Servisi'nin tüm hasta odalarını hastanenin ihtiyaçları doğrultusunda döşerken, çocuklar için bir oyun alanı, çamaşırhane, nöbetçi doktor ve hemşire odalarının tefrişini de yaptı" diye konuştu.

MY,KY(MÇ/AAA) - Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Alaaddin Yılmaz Dilek Başarır Ekonomi Türkiye Bolu Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title