Haberler

McDonald's Türkiye, Yüzde 30 Büyüdü

Güncelleme:
Abone Ol

McDonald's Türkiye; bölgesinde 'Dışarıda yeme içme pazarında olağanüstü büyüme' ödülüne sahip oldu.

McDonald's Türkiye, yüzde 30 büyüdü, 'Büyüme Ödülü' aldı

McDonald's Genel Müdürü Dilek Başarır ; bu prestijli ödülü Türkiye'ye ziyarete gelen Bölüm Başkanı Peter Rodwell'ın elinden aldı. McDonald's Türkiye, 2012 yılını yüzde 30 büyümeyle kapatmayı hedefliyor.

Türkiye'de faaliyet gösteren McDonald's; bölgesinde 'Dışarıda yeme içme pazarında olağanüstü büyüme' ödülüne sahip oldu. McDonald's Genel Müdürü Dilek Başarır ; bu prestijli ödülü Türkiye'ye ziyarete gelen Bölüm Başkanı Peter Rodwell'ın elinden aldı. Türkiye'de McDonald's, 2012 yılını yüzde 30 büyümeyle kapatmayı hedefliyor.

McDonald's Türkiye'nin içinde bulunduğu; Asya, Pasifik, Ortadoğu ve Afrika'yı içine alan APMEA bölgesindeki 37 pazardan biri olarak, bu bölgede 'Dışarıda yeme içme pazarında olağanüstü büyüme' ödülüne sahip olan tek ülke oldu. McDonald's Genel Müdürü Dilek Başarır'a ödül, McDonald's Türkiye'yi ziyaret eden Bölüm Başkanı Peter Rodwell tarafından takdim edildi.

'Bu ödül, ziyaretçilerimiz tarafından da takdir edildiğimizin bir kanıtı'

McDonald's Genel Müdürü Dilek Başarır ödül hakkında şunları söyledi: "Bu başarıyı, McDonald's Türkiye ailesinin her bireyinin çalışma ve bağlılığının bir yansıması olarak elde etmiş olmaktan gurur duyuyoruz. McDonald's Türkiye olarak; bir yandan mevcut ürünlerimizi geliştirirken, diğer yandan yeni ürünlerle tüketicilerimizin değişen ihtiyaçlarına yanıt veriyoruz. Bunlar arasında yer alan ve yanında küçük salata ile birlikte sunulan kepekli sandviçlerimizi, McBeefy'mizi ve zenginleştirdiğimiz kahvaltı seçeneklerimizi sayabilirim."

"Bu yıl McD Cafe'yi de Türkiye'ye getirdik. Artık kahve zincirimizle de misafirlerimize yeni seçenekler sunuyoruz. Restoranlarımızı modern mimari konseptimiz ile dekore ediyor ve yeniliyoruz. Restoranlarımızdaki kapalı devre müzik sistemi Oxi-Gen Music Network'ün müziği ile yapılıyor. Çalışanlarımızın kıyafetleri için ünlü moda tasarımcısı Özlem Süer'le çalıştık. Gelecek dönem için de planladığımız birçok yeni uygulama var. Önümüzdeki dönemlerde de başarıyı farklılaşma geleneğini sürdürerek yakalayacağız.

Bu ödülü kazanmamız McDonald's'ın bu başarısının misafirlerimiz tarafından da dikkat çektiğinin ve takdir edildiğinin bir kanıtıdır."

'Türkiye, bizim için stratejik öneme sahip bir ülke'

Peter Rodwell, Dilek Başarır'a ödülünü takdim ederken "Türkiye, McDonald's sisteminde önemli bir stratejik ortak. Türkiye ziyaretimiz sırasında buradaki müşterilerin dinamizmi ve nüfus yoğunluğunun bu ülkeye sonsuz avantaj sağladığını gördük. Bu avantaj McDonald's'a, bu pazarda daha çok, daha başarılı ve daha hızlı büyüyebileceği konusunda güven verdi" dedi.

Rodwell ve Asya, Pasifik, Ortadoğu ve Afrika yönetim ekibi Türkiye ziyaretleri sırasında McDonald's Türkiye yönetim ekibiyle önümüzdeki yılın planları ve gelişmelerini gözden geçirdiler.

Asya, Pasifik, Ortadoğu ve Afrika yönetim ekibi, Türkiye ziyaretleri sırasında McDonald's restoranlarını da ziyaret etti. Peter Rodwell, 2012 yılını yüzde 30 büyüme ve 200'ün üzerinde restoranla kapatan McDonald's'ın, Türk halkına McDonald's'ın emsalsiz sistemi, lezzetli ürünleri, mükemmel servisi ve ünlü restoran deneyimi ile hizmet etmeye kararlı olduklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Dilek Başarır Ekonomi Türkiye Afrika Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title