Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte törene katılmıştı! Mehmet Şimşek'in yakın çevresine "Dönmem" dediği iddia edildi

Güncelleme:
Abone Ol

Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in geçtiğimiz ay bir tesisin açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte katılması akıllara "Nurettin Nebati'nin yerine Şimşek mi geliyor?" sorusunu getirmişti. Şimşek'in yakın çevresine "Dönmem. Bana bir görev verilse bile bana bırakmaz, dönmemin bir anlamı olmaz" dediği iddia edildi. Mehmet Şimşek ise çok geçmeden bu iddiayı yalanladı.

Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 16 Aralık 2022'de Enerji Bakanlığı'nın düzenlediği "Doğalgaz Depolama Tesisi Kapasite Artış Töreni"ne katılmış ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte kurdele kesmişti. Şimşek'in bu hareketi ise siyasi kulisleri hareketlendirmiş ve akıllara " Nurettin Nebati'nin yerine Şimşek mi geliyor?" sorusunu getirmişti.

"BEN İSTEMEDİM, ADAMLARI AYARLADI"

Sözcü gazetesinden Veli Toprak'ın haberine göre; Şimşek'in yakın çevresine "Dönmem. Bana bir görev verilse bile bana bırakmaz, dönmemin bir anlamı olmaz" dediği iddia edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte çekildiği fotoğraf için de Şimşek'in "Ben istemedim, adamları ayarladı" yorumunda bulunduğu öne sürüldü.

ŞİMŞEK'TEN YALANLAMA

Kendisiyle ilgili çıkan haberleri, Twitter'dan yaptığı açıklamayla yalanlayan Mehmet Şimşek şu ifadeleri kullandı: "Bugün Sözcü Gazetesi kaynaklı çeşitli platformlarda şahsıma atfedilen değerlendirme ve haberler kasıtlı ve hayal ürünüdür. Seçim atmosferine girilen şu ortamda aziz milletimizden istirhamım, doğrudan şahsımdan duymadığınız hiçbir habere lütfen itibar etmeyiniz. Saygılarımla."

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Nurettin Nebati Mehmet Şimşek Mehmet Şimşek Maliye Politika Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Umit Cetin:

2002 öncesi asgari ücret yüz dolar biler değilken şuan 450 dolar ve halen halk mutsuz anlamış değilim

Yanıtla37131
Erkan Can :

1993 yılında asgari ücret 226 usd ve o dönemki dolar enflasyonunu bugünki usd alımgucune endekslediğimizde ki malum usd'de de tl kadar olmasa da değer kaybediyor. 93 yılındaki asgari ücretin 464 USD oluyor. 30 yıl onceki alım gucumuz icin mi mutlu olalım ?

97
Davut YALANCI:

Biz rakamlara çok takılıyoruz. Maaş şu kadar olsun diyoruz. Lakin sayın cumhurbaşkanının eski Elazığ mitingi olması lazım orada dediği bir şey vardı. Ekonomide kıstas "ALIM GÜCÜ İLE ÖLÇÜLÜR" diye. Sen istersen yüz bin ver. Her şey de yüz katı arttıktan sonra

Yanıtla4134
VATANDAŞ:

Şimşegin elinde altın kaplamalı degnek yok. Kaldıki bir adama bu kadar bel baglamamak lazım. Mühim olan bakış açısı ve sistem.

Yanıtla1898
can erdemir:

Yap işlet devret'i ülkenin başına bela eden sensin. Zaruri ve gerçekten devletin parası olmadığı durumlarda geçici olarak yapılır ama sen bunu bedavadan geliyor gibi sundun ülkenin gençlerini düşünmedin.Şimdi yeni doğan bir genç yaptığı hatayı belkide ömür boyu ödeyecek.

Yanıtla3569
Zeki Sultan:

1993'te emekli olduğumda maaşım480 usd idi ve ogünkü alım gücü şimdinin en az iki katı idi emekli maaşım ile çok rahat geçiniyordum nerede o günler. Şimdi maaşım 340 usd. Alım gücü 170 usd'ye düştü. Nankör olmamak lazım.

Yanıtla1415
Mehmet Sekerci:

Gören de çok başarılı zanneder

Yanıtla619
Blackened:

Evet başarılıydı döviz,enflasyon kontrol altındaydı faiz indir baskısı koltuktan etti

416
Rifat Yılmaz:

Mehmet Şimşek de "dönmem" iddialarını yalanladı.

Yanıtla316
Yunus Koç:

KÂR ORANI %4 değil MİNİMUM %35 ile %45 Arası

Yanıtla127
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title