Haberler

    Memduh Boydak TÜSİAD Üyeliğinden İstifa Etti

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Paralel yapı iddiasıyla tutuklanan Boydak holdingin patronlarından Memduh Boydak, TÜSİAD üyeliğinden istifa etti.

    Kayseri'de paralel yapı iddiasıyla yapılan soruşturma çerçevesinde tutuklanan Boydak holdingin patronlarından Memduh Boydak, TÜSİAD üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

    YAZILI AÇIKLAMA YAPILDI

    Yapılan yazılı açıklama şöyle: "Sayın Memduh Boydak, Yönetim Kurulu'nun toplantı ve faaliyetlerine hali hazırda iştirak edemiyor olması nedeniyle Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden istifa etmiştir.

    Yapılan yazılı açıklama şöyle:



    "Sayın Memduh Boydak, Yönetim Kurulu'nun toplantı ve faaliyetlerine hali hazırda iştirak edemiyor olması nedeniyle Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden istifa etmiştir.

    YERİNE GELECEK İSİM BELİRLENDİ

    2013-2014 Dönemi Yönetim Kurulu'nda görev alan ve 2015- 2016 Dönemi Yönetim Kurulu çalışmalarını Mart ayına kadar sürdüren Sayın Memduh Boydak'a özverili çalışmaları ve değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

    Memduh Boydak'ın istifası nedeniyle boşalan Yönetim Kurulu Üyeliği görevini Yönetim Kurulu Yedek Üyemiz Erol Bilecik üstlenmiştir."

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Memduh Boydak Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (25)

    KAAN:

    KİM HAKLI KİM HAKSIZ ANLAMADIM Kİ BENİM AKLIM ERMİYOR ARTIK AMA PARALEL BİR DEVLET VAR

    Yanıtla2120
    Fatsalı Mobil-IOS:

    Yakında iş adamlığındanda istifa edecek mecburen teröre destek vermek zor ağır bir suç bunu yapanlar bedeline katlanacak

    Yanıtla2014
    aet:

    isine gelmeyeni paralelci deyip saf disi edeceksin. yigit bulutun is bankasina saldirisi herseyi gozler onune serdi . yigit bulut melih gokcek osmanli dernekleri ve aktroller cetesi agir basiyor bu kartel lagvedilmezse turkiyenin onu acilamaz

    Yanıtla422
    KAYSERİLİ-1:

    BOYDAK LAR PARALELCİ DEĞİL GERÇEK BİR HAYIRSEVERLER. KAPILARINA GELENİ BOŞ ÇEVİRMEZLER. TEK SUÇLARI RTE HAKARET ETMİŞ OLMASI. BU YÜZDEN PARALELCİ OLARAK SUÇLANDILAR . GERÇEK PARALELCİLER 12 YIL KOL KOLA GEZENLERDİR. MEMLEKETİN ARAZİLERİNİ PEŞKEŞ ÇEKENLERDİR.

    Yanıtla718
    .....:

    MÜSİAD A GEÇERLER

    Yanıtla119
    adam gibi is adamlari:

    paralel maralel ama sizde yamuksunuz!

    Yanıtla314
    mededaa:

    yii babam yii gayseriyi yidiniz bide öğünüyorsunuz konyada 5 organize sanayi antepte 3 organize sanayi var gayseride yıllardır hala 1, 5 organize sanayi var komple bitaneside size ait kimseyi büyütmediniz gayseriye engelsiniz terkedin

    Yanıtla114
    ALİ DAYI:

    zenginleri kovalayalım bakalım , işsizlik nereye gidecek , bankaları yunanlılara petkimi ermeniye sattık kimin işine gidecez ?? kimin fabrikasında çalışacaz?? işsizlik almış yürümüş gidiyor

    Yanıtla112
    mahoağa:

    merak etme seni sömürücek her tarafında hazır ve de nazır dır. . .

    00
    asi:

    o sattığınız kişilere kölelik yaparsın . . .

    00
    Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title