Haberler

Memur zammı yarın TBMM'de görüşülecek! İşte yeni maaş tablosu

Güncelleme:
Abone Ol

Memur maaşına yapılacak yüzde 17.55 enflasyon farkına ek 8 bin liralık seyyanen zamma ilişkin kanun teklifi TBMM'ye sunuldu. Gözler yarın teklifin görüşüleceği komisyona çevrilirken, zamla birlikte memurların yeni maaşları da netleşti. İşte meslek meslek tüm detaylar.

En düşük memur maaşının 22 bin 17 liraya çıkarılmasını öngören kanun teklifi TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Kanun teklifi yarın TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda ele alınacakken meslek meslek memurların yeni maaşları da hesaplandı.

ÖĞRETMEN MAAŞI 26 BİN TL'Yİ AŞTI

TBMM'ye sunulan kanun teklifinin yasalaşması halinde, aile yardımı ödeneği dahil en düşük memur maaşı 11 bin 848 liradan 22 bin 17 liraya yükselecek. Yeni düzenlemeyle 1/4 derecesindeki öğretmen maaşı 26.654 liraya, 8/1 derecesindeki polis maaşı 29.525 liraya, 1/4 derecesindeki uzman doktor maaşı 54.959 liraya çıkacak.

İşte yeni maaş tablosu:

Memur zammı yarın TBMM'de görüşülecek! İşte yeni maaş tablosu

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Ekonomi

Memur zammı Memur Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

ZEKİ KAZİ:

BİRAZ ŞÜKREDİN İNSAF DÜNYANIN PARASINI ALIYORSUNUZ ÇOK İYİ ŞARTLARDA ÇALIŞIYORSUNUZ HALA AZ DİYORSUNUZ

Yanıtla8419
ZEKİ KAZİ:

ŞU MEMURLAR YOKMU HİÇ ŞÜKRETMEZLER HEP AZ DERLER

Yanıtla6612
Ali Hamza:

Kamu işçisine verdikçe verirsen , üstüne de 40 yaşındaki adamı da emekli edersen seçim kazanacağım diye tüm dengeleri bozarsın. Ortada bir kaos var; mühendis işçisinin yarısı maaşına, öğretmen hademeden daha az maaşa, polis çaycının üçte iki maaşına, hastanede hemşire kapıdaki taşerondan torpille kadro almış yönlendirme sekreterinin yası maaşına çalışırsa olacağı budur.

Yanıtla246
DOĞAN KEMER :

emeklilerde memur yapın,memurlardan daha iyi daha çok çalışırız

Yanıtla305
ismail bey :

Birazdan öğretmenler gelip, bizim maaş hizmetliden az yalanına başlarlar. O maaşların üstüne ek ders ücretlerini koyunca 30 bini geçiyor... Hizmetlinin alacağı 15 bin civarıdır..

Yanıtla216
ferfer:

emeklilere güzel kazık attılar ama ekmek soğan yerim reisi yedirmem ha alın size emekliler ekmek soğan:))

Yanıtla122
İdris Yıldız:

en kötüsüde içinde olmayan dışardan boş konuşması

Yanıtla211
sade vatandaş:

her maaş zammı zamanı gerçek olmayan enflasyon rakamlarıyla gittikçe fakirleşiyoruz alım gücümüzde gittikçe düşüyor geçen sene maaşınızla ne alıyordunuz şimdi ne alıyorsunuz bizi zenginlere köle yapmak istiyorlar başarayamayacaklar

Yanıtla013
Orion Onion:

1/4 Öğretmen kaç yaşında onu da yazaydınız. Dede nene olan alır başöğretmense. Sözleşmeli 22 küsür alır. Çeşit çeşit öğretmen var.

Yanıtla210
Fatih Erdem:

Memurlara verilecek olan 8 bin seyyanen zam, memur emeklisini de kapsamazsa çok büyük trajedi olur. çalışan memurun aldığı maaşın %80 ni kadarını emekli alamıyorsa emekli olamaz, olsa da zaten geçinemez

Yanıtla48
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title