Haberler

    Mobilya İhracatı Yapılan Ülkelerdeki Son Gelişmeler

    Abone Ol

    Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, Türkiye'nin mobilya ihracatı yaptığı ülkeleri Wise TV aracılığıyla birçok açıdan değerlendirdi.

    Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, Türkiye'nin mobilya ihracatı yaptığı ülkeleri Wise TV aracılığıyla birçok açıdan değerlendirdi.

    Şu anda bütün dünyada bir daralmanın olduğunu söyleyen Yılmaz, "Etrafa baktığımızda bugün Yunanistan'da uzun süreli bir kriz vardı artık Yunanistan'a çok seri ürün satamıyoruz. veya Bulgaristan'ın Avrupa Birliği'ne girmesi ile birlikte refah düzeyleri düşmeye başladı. Oradan ancak zengin aileler alışveriş yapabiliyor. Ukrayna çok güzel bir ülke ve orada da bizim mağazamız var. Ülkedeki ekonomik kriz sona erdi ve grafik yukarı doğru çıktı. Rusya ile anlaşma sağlandı ve orada güzel projelerimiz var. Güzel bir pazar olduğunu biliyorum Rusya'da, o nedenle vazgeçmeden bekliyoruz. Etrafımızda Gürcistan bize göre zayıf bir ülke. Azerbaycan peş peşe iki tane devalüasyon yaşadığı için duraklamada ama onunda ilerisinin çok iyi olacağını biliyorum. Yani bu bütün ülkelerin, tüm dünyanın sıkıntısı. Bu da bizi yeni pazarlara yönlendirdi. Şu anda hedefimiz Avrupa ve Afrika. Çünkü Avrupa'da Müslüman kesim  çok kuvvetlendi ve bunlar çok zenginler. Türkiye'de mobilya sektörü son yıllarda çok büyük aşamalar kaydetti. İhracat yapan firmalara devlet destekleri sektörü canlandırdı. O nedenle şunu söyleyebilirim ki Türkiye'nin mobilya alanında yolu çok açık" şeklinde konuştu.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Asortie Mobilya Bulgaristan Yunanistan Türkiye Ekonomi Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title