Haberler

    Mobilyada Müşterilerin Beklentileri Hangi Noktalarda Değişim Gösteriyor?

    Abone Ol

    Asortie Mobilya Ticaret Müdürü, Gafur Yılmaz mobilyada müşterilerin beklentilerinin hangi noktalarda değişim gösterdiğini Wise TV'ye anlattı.

    Asortie Mobilya Ticaret Müdürü, Gafur Yılmaz mobilyada müşterilerin beklentilerinin hangi noktalarda değişim gösterdiğini Wise TV'ye anlattı.

    Beklentilerde oluşan değişimi örneklerle anlatan Yılmaz, "önceden evlenen çocukların yanında aileden kişiler geliyordu, halalar, teyzeler herkes bir şey istiyordu. Artık yeni evlenen çiftler yalnız geliyorlar, kendi isteklerini, bütçelerini, ihtiyaçlarını, beğenilerini biliyorlar işler çok daha kolay ve kişiye özel oldu. Evlenen kişiyle teyzenin yaşı, beğenileri, beklentileri aynı değil. Önceden bir yatak seçerken sadece ihtiyaç olan yatak alınıyordu. Şuanda müşteri yatak sorduğu zaman; nasıl olsun, organik mi, ortapedik mi, soft mu, sert mi olsun diyoruz. Bir yatakta bu kadar detaylar oldu" diyerek ürünlerdeki kişiye özelleşmeye değindi.

    Değişimde önemli noktanın farkındalık olduğunu vurgulayan Yılmaz, "artık insanlar bunları istiyor, tüm detayları inceliyorlar. Daha öncede bunlar vardı fakat insanlar farkında değillerdi, artık insanlar her şeyin farkındalar. Bu sebeple işiniz daha kolay çünkü müşteri ne istediğini biliyor siz ona göre hizmet veriyorsunuz" dedi.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Asortie Mobilya Ekonomi Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title