Haberler

Moda ve Lüksün Seyahatle Buluştuğu Nokta

Güncelleme:
Abone Ol

MediaSa Yayıncılık tarafından yayımlanan Fashion& Travel Magazine, yeni sezonda dikkat çekmeye devam ediyor.

MediaSa'dan moda ve lüksün seyahatle buluştuğu nokta, Fashion & Travel Magazine!..

Demet Sabancı Çetindoğan'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu MediaSa Yayıncılık tarafından yayımlanan Fashion& Travel Magazine, yeni sezonda dikkat çekmeye devam ediyor.

Orijinal ve zengin içeriği, "Luxury Lifestyle-Lüks Hayat stili" konseptiyle tanımlanan Fashion&Travel Magazine, gerek moda gerekse seyahat tutkunlarının başucu kaynağı olmaya aday gösteriliyor. Üç ayda bir yayımlanan dergi, kaliteli kuşe kağıdı ve lüks baskısının yansıra mücevherden lükse, tatilden otomobile sürükleyici konuların yer aldığı özgün formatıyla da beğeni topluyor. Moda tutkunu kadınlar için sezon trendleri ve iddialı markaların yeni koleksiyonlarının yer aldığı özel röportajlar ise merakla bekleniyor. Seyahat ve otomobil konularını da ayrıntılı bir şekilde incelendiği dergi, takipçilerini farklı bakış açısıyla birlikte karşılamayı da ihmal etmiyor. Fashion&Travel Magazine, İngilizce bölümleri sayesinde yabancı okuyucularını da unutmayarak minik tatil notları paylaşıyor.

Fashion&Travel Magazine, yayımcılığa getirdiği yeni solukla; D&R, Remzi, İnkılap, Kabalcı, Nezih Kitapevlerinde, Migros ve Makro zincir marketlerde, DEMSA mağazalarında ve seçkin dergi bayilerinde yerini alıyor.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Demet Sabancı Çetindoğan Ekonomi Moda Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title