Haberler

Müsiad Genel Başkanı Olpak Açıklaması

Abone Ol

"Türkiye'nin büyümesine paralel bir şekilde şubelerimizi büyütmeye devam ediyoruz. Türkiye büyüyorsa biz de büyüyoruz"

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, " Türkiye'nin büyümesine paralel bir şekilde şubelerimizi büyütmeye devam ediyoruz. Türkiye büyüyorsa biz de büyüyoruz" dedi.

Olpak, derneğin 66'ncı şubesinin açılışı dolayısıyla Çanakkale'de düzenlenen törende yaptığı konuşmada, bu şubeyi hizmete sunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

MÜSİAD'ın büyümesini sürdürdüğüne dikkati çeken Olpak, "Çanakkale'de 850 civarında sivil toplum kuruluşu olduğunu öğrendik. Biz de onların arasına bir başka renk olarak katılıyoruz. Türkiye'nin büyümesine paralel bir şekilde şubelerimizi büyütmeye devam ediyoruz. Türkiye büyüyorsa biz de büyüyoruz. Kısmet olursa 7-8 bölgede daha yeni şube ve temsilciliklerimizi açacağız" ifadesini kullandı.

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar ise kentte, Çanakkale Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇASİAD) ile Çanakkale Girişimci İşadamları Derneğinin (ÇAGİAD) ardından sanayici ve işadamları dernekleri örgütlenmesinin 3'üncüsünün MÜSİAD tarafından açıldığını anlattı.

Bundan duyduğu memnuniyeti dile getiren Çınar, "Bu güzel şehrimizde, Türkiye'deki sanayici ve işadamları derneklerinin ikinci büyüğünün şubesinin açılması çok önemlidir ve mutluluk vericidir. Hepimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Şubenin gezilmesiyle sona eren törene, AK Parti Çanakkale milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve işadamları katıldı. - Çanakkale

Kaynak: AA / Ekonomi

Ahmet Çınar Nail Olpak Türkiye Ekonomi Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title