Haberler

Mustafa Destici'nin "tasarruf" açıklaması gündem oldu: Kasaptan et almıyorum, hayvan kestirip toplu et alıyorum

Güncelleme:
Abone Ol

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin katıldığı canlı yayında yaptığı tasarruf açıklaması sosyal medyada tartışma yarattı. Tasarrufa dikkat ettiğini söyleyen Destici, "Ben kasaba gidip 100 lira verip et almıyorum, gidip kuzuyu kestiriyorum ya da toplu bir hayvanı, oradan parçalayıp alıyorum. Şimdi buna bu kadar dikkat ediyorum. Buna herkes dikkat edebilir tabii herkes bu imkanı da bulamayabilir" ifadesini kullandı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, TV100 ekranlarında katıldığı bir canlı yayında yaptığı tasarruf açıklamasıyla gündem oldu.

"HERKES DE BU İMKANI BULAMAYABİLİR"

Programda yeni yıl zamlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Destici, tasarrufa dikkat ettiğini vurguladı. Kasaba gidip 100 lira verip et almadığını belirten Destici, "Gidiyorum kuzuyu kestiriyorum ya da toplu bir hayvanı oradan parçalayıp alıyorum. Şimdi ben o kadar dikkat ediyorum, buna herkes dikkat edebilir. Ama herkes de bu imkanı bulmayabilir bu da ayrı bir konu" ifadesini kullandı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

BBP Genel Başkanı Destici'nin yaptığı "tasarruf" açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Çok sayıda kullanıcı videodaki açıklamalara ilişkin yorumlarda bulundu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Mustafa Destici Politika Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (45)

Sinyor:

Alın size bir koltuk sevdalısı daha.

Yanıtla14256
Ömer Güler:

Adam gibi adam dır acıklamaları yorum ları on numara bu memlekette insanın değeri ölünce biliyor muhsin başkanın izinden gidiyor

Yanıtla23627
Kobra Murat :

Kasaplar tas yesin

Yanıtla4195
Emin Alıç:

Tasarruf olsun diye 20000 verip dana kestiriyorum!!!

Yanıtla2191
Ebrar Ebrar:

türkiye de herkes siyasi parti başkanı olabilir.Çünkü hiçbir şartı yok.Normal iq seviyesinin altında olmanız yeterlidir.

Yanıtla13168
Ebrar Ebrar:

Düzeltiyorum normal iq seviyesinde olmanız yeterlidir.

030
burakk:

Biraz rencide edici bir genelleme olmuş..

149
Haydar:

Vatandaş tavuk alamıyor bu kuzu alıp kesiyormuş bu da saray eşrafından belli.

Yanıtla11139
Raşit Tosun:

ÇOK BASİT ADAM BENİM SEVİYEMDE BİRİ BİLE TASARRUF YAPMAK ZORUNDA KALIYOR HALK NE YAPSIN DEMEK İSTEDİ TAMAMINI DİNLERSENİZ ANLARSINIZ. MEDYANIN MANİPÜLE ETTİĞİ KOYUNLARMI OLACAĞIZ YOKSA BİLGİ ÇAĞINDA BİLGİ KAYNAĞINA ULAŞIP DOĞRUYU BULANLARDANMI OLACAĞIZ.....

Yanıtla5779
oguz:

tok acın halınden ne anlar sahi bizi bu tür kafada olanlar mı yönetiyor şimdi bu adam ülkeyi yönetmeye mi talıp

Yanıtla5116
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title