Haberler

Rahmi Koç: Ben Oğlumu, Siz Liderinizi Kaybettiniz

Güncelleme:
Abone Ol

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, oğlu Mustafa Koç'un ölümünün ardından çalışanlarına ve bayilerine duygusal bir mektup gönderdi.

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, oğlu Mustafa Koç'un ölümünün üzerine çalışanlarına ve bayilerine bir mektup gönderdi. Duygu dolu mektubu kaleme alan Rahmi Koç bayi ve çalışanlarına "Ben oğlumu siz de liderinizi kaybettiniz. Ülkemiz büyük bir değerini yitirdi' dedi. Koç Ailesi ve Koç Topluluğu Şirketleri, ayrıca 'acılarını paylaşan ve sahiplenen Türk halkına' bugünkü ilanlarla teşekkür etti.

Rahmi Koç'un mektubu şöyle:

"ARAMIZDAN ANİ AYRILIŞININ ACISI İÇİNDEYİZ"

"Değerli çalışanlarımız ve bayilerimiz, Sevgili Oğlum, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa V. Koç'un aramızdan ani ayrılışının acısı içindeyiz. Kaybımızın büyüklüğünü sanırım günler geçtikçe daha da çok hissedeceğiz. Ben evladımı kaybettim, sizler liderinizi kaybettiniz, Ülkemiz büyük bir değerini yitirdi.

"HAYATI BOYUNCA DEDESİNİN 'ÜLKEM VARSA BEN DE VARIM' SÖZÜNE BAĞLI KALARAK YAŞADI"

Mustafa V. Koç hayatı boyunca dedesinin "Ülkem Varsa Ben De Varım" sözüne bağlı kalarak yaşadı. Ülkemizin çıkarlarını hep ön planda tuttu. Sadece Topluluğumuzu büyütmekle kalmadı, hedeflerimizi yükseltti, hayallerimizi yeşertti, sosyal meseleler için çözümler üretti. Bu yolda ne kadar başarılı olduğunu vefatının ülke çapında yarattığı dayanışma ruhuna bakarak da görmek mümkün.

"TÜRKİYE ONUN ARKASINDAN TAM DA MUSTAFA'NIN GÖRMEK İSTEDİĞİ ŞEKİLDE TEK YÜREK OLDU"

Onun arkasından tüm Türkiye, tam da Mustafa'nın görmek istediği şekilde, tek yürek oldu. Bu süreçte siz çalışanlarımız ve bayilerimiz benzersiz bir dayanışma örneği gösterdiniz. Kiminiz şahsen taziyeye geldiniz, kiminiz mesajlarınızla, dileklerinizle, çelenk bağışlarınızla, kiminiz de göz yaşlarınızla, sessizce onu düşünerek, hissederek ve hissettirerek yanımızda oldunuz. Ne kadar büyük ve güçlü bir aile olduğumuzu en zor zamanda bir kez daha ortaya koydunuz.

Eğer bu büyük acıya dayanabiliyorsak bunu sizin varlığınıza da borçluyuz. Bunun için hepinize yürekten teşekkür ederim.

"BUNDAN BÖYLE BİZE DÜŞEN GÖREV..."

Bundan böyle bize düşen görev; onun ilkelerine sahip çıkarak, adını en güzel şekilde yaşatmaktır. Onun yolunda, onun duruşuyla yürümeye devam etmektir. Hepimizin başı sağ olsun."

Rahmi M. Koç

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Koç Holding Rahmi Koç Ekonomi Ekonomi Ekonomi Üst Manşet Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

HIDIR:

MEFTAAYI TEŞHİS ETMİŞLERMİ ACABA, İYİCE BAKSALARMIŞ O MUYMUŞ. BANA BİRAZ KAÇTI GİBİ GELİYOR, RAHAT ETMEK İÇİN.

Yanıtla173
HIDIR:

NOLDU LAM, NİYE PANİK OLDUNUZ. BİŞEYMİ BİLİYONUZ. İTİRAF EDİN. KAÇTI DİMİ.

05
DEDE MÎ DEDÎN:

Dedenin yahudi ortagi Bernard Nahum olmasaydi bugün bunlar burada olur muydu acaba ?

Yanıtla108
ka akıl:

ÇOKTA TINNNNNNNNNNNNNNNNNN

Yanıtla113
UR ŞEHRİ:

''Ülkem Varsa Ben De Varım'' bu sözünden bazıları ''ülke olarak türkiye'' anlamışlar, , , adamın ülkesi belli beyler, biraz geçmişi araştırın, nasıl takoz olduklarını

Yanıtla86
AKP yandaşı Xboy:

inadına Tayyip inadına akp!!! Çatlayın chp hdp(pkk)lılar

Yanıtla310
izmirli:

Koç koç gibi bir adamdı....elestiren kuş beyinliler sizin ne faydanız var bu ülkeye. Istese tüm varligını ceker ve 1 veya 2 milyon ortada kalir..siz vasifsiz insanlar hala yaziyorsunuz.. Allah rahmet eylesin.nur icinde ol mustafa koc

Yanıtla47
BUNLARI YAZ BUNLARI:

Îzmirlileri severim. Ama bu kez yanli ve yanlis konusmussun. Bir; merhum agzinda gümüs, altin degil platin kasikla dogmustu, iki; Isviçre''de okudugu uluslararasi yatili lise acayip zengin Amerikali ve Avrupali ailelerin bir ise yaramaz hayta çocuklarini belki adam olur diye gönderdikleri bir okul, üç, ABD''de güya mezun oldugu ikinci sinif üniversiteden aldigi diplomanin bitirme derecesi orada master yapmasina yetmeyecek kadar düsüktü. Daha iki yaz öncesi, sarhos halde denize cisini de kim yapt

02
türkiyeli:

Türkiye sevdalısı sayın koç mekanın cennet kabrin nur olsun AMİN

Yanıtla44
HİÇ BİR PARTİ MİLLET DİN IRK AYIRMAYAN.:

Kiminiz şahsen taziyeye geldiniz, kiminiz mesajlarınızla, dileklerinizle, çelenk bağışlarınızla, kiminiz de göz yaşlarınızla, sessizce onu düşünerek, hissederek ve hissettirerek yanımızda oldunuz. KELİMESİ KELİMESİNE doğru , Ateş düştüğü yeri yakmadı bu kez . . . Sayın Mustafa Koç '' a tekraren Allah''tan rahmet , önce babasına ve ailesinin tüm fertlerine ve milletimizin başı sağlığı dilerim.

Yanıtla07
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title