Haberler

Rüzgarı tersine çeviren Köfteci Yusuf'a ikinci şok! İade başvuruları yağmaya başladı

Güncelleme:
Abone Ol

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın ürünlerinde domuz eti kullandığını ortaya çıkardığı Köfteci Yusuf için son günlerde rüzgar tersine dönmeye başlamış ve destek için vatandaşlar soluğu şubelerde almıştı. Domuz skandalının ardından firmanın hiç beklemediği bir şey oldu ve firmaya iade başvuruları yağmaya başladı. Çok sayıda müşterinin buzdolaplarında sakladıkları ürünleri iade etmek için firmanın satış yaptığı platformlarla iletişime geçerek iptal taleplerini ilettikleri öğrenildi.

Tarım Ve Orman Bakanlığı tarafından yayımlanan "Taklit veya Tağşiş Yapılan Gıdalar" listesinde dana eti yerine bazı şubelerinde domuz eti kullandığı tespit edilen Köfteci Yusuf skandalın ardından gelen destek mesajlarıyla adeta rüzgarı tersine çevirmeyi başarmıştı.

MÜŞTERİLER PARALARINI GERİ İSTEMEYE BAŞLADI

Şubeleri yavaş yavaş yeniden dolup taşmaya başlayan Köfteci Yusuf'un hiç hesaba katmadığı bir gelişme yaşandı. Online platformlar üzerinden paketlenmiş et ürünü satışlarında büyük rakamlara ulaşan firmaya domuz eti skandalının ardından iade başvuruları yağdı. Müşteriler paralarını geri istemeye başladı birçok tüketici, satın aldıkları ürünleri iade etmek için sıraya girdi.

Rüzgarı tersine çeviren Köfteci Yusuf'a 2. şok! İade başvuruları yağmaya başladı

ESKİ TARİHLİ SİPARİŞLER İÇİN İPTAL BAŞVURULARI KAPATILDI

Müşteriler buzdolaplarında ve dondurucularında sakladıkları ürünleri iade etmek için firmanın satış yaptığı platformlarla iletişime geçerek iptal taleplerini verdi. İade başvurularında önce standart iptal prosedürü uygulansa da, Köfteci Yusuf başvurularla baş edemeyerek online sipariş platformlarını taleplere kapattı. Köfteci Yusuf yapılan eski tarihli siparişler için iptal başvurularını tamamen durdurdu ve yeni bir uygulama başlattı.

Rüzgarı tersine çeviren Köfteci Yusuf'a 2. şok! İade başvuruları yağmaya başladı

"ETLERİNİZİN FOTOĞRAFINI ÇEKİP PLATFORMLARA YÜKLEYİN"

Köfteci Yusuf son 15 gün içerisinde verilen siparişler için iade taleplerini değerlendirmeye başladı. İptal başvurusunda bulunacak müşterilerden, etlerinin fotoğraflarını çekmeleri ve platformlara yüklemeleri istendi. Şartlara uygun olduğu belirlenen ürünler, firma tarafından yönlendirilecek kuryeler aracılığıyla teslim alınıp, iade işlemleri gerçekleştirilecek

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanlığı Köfteci Yusuf Ekonomi 3-sayfa Yaşam 3.Sayfa Yaşam Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

hakan buyuktekin:

haber sitesi fonlanıyor sanırım.

Yanıtla19161
Yılmaz Yenilmez:

haberler .com sende ateşe odun atanlardansın hep harla ateşi

Yanıtla12100
Murat Mungan:

İlk günden beri siz Haberler com sitesi sürekli olarak köfteci Yusuf’u eleştiriyorsunuz. Hep olumsuz haber ve yayın. Böyle yapmaya devam ederseniz sizi benim bir çok insan takip etmeyecektir. Biraz milli olan markaya sahip çıkın lütfen. Adam 12 .000 kişi çalıştırıyor ya..

Yanıtla2777
F.S.K. G.S:

saçma bir haber olmuş iade ne alaka durup durup un kavuruyorsunuz

Yanıtla1585
Fake You hard:

bu adamın tipi nedense itici geliyor bana kesinlikle birşeyler yapmıştır bu

Yanıtla3618
oturan:

Eski tarihli etlerde tahlil yapılmalı

Yanıtla1041
Goethegitme:

Bu site ne devlet ne millet düşünür para icin herseyi yapan dansozlerin calistigi bir yıkılıştır!!!!!Sıra gelcek bòyle gitmez

Yanıtla536
Fatih A:

Bu konuyla yanlı haber yaptığınız aşikar… İade edilen ürünlerle komplo kurulmuş olma ihtimali düşünülmüş olabilir

Yanıtla1128
Ayaz hayat:

gaza gelmeyin

Yanıtla1418
faruk duman:

bu adamda batarsa kına yakarsinjz

Yanıtla314
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title