Haberler

Herkes çakal olmuş! Güpegündüz pazar yerinde yapılan sahtekarlık böyle görüntülendi

Güncelleme:
Abone Ol

Aydın'da bir şahıs pazar yerinde satacağı "köy zeytinyağı" olarak nitelendirdiği ürünün içerisine ayçiçek yağı katarken görüntülendi.

Aydın'daki Salı pazarında "Köy zeytinyağı" sattığını belirten şahıs, ürünlerine ayçiçek yağı katarken görüntülendi. Çevredekilere aldırış etmeden zeytinyağına ayçiçek yağı katan şahsın görüntüleri kısa süre içerisinde büyük yankı uyandırdı. Görüntüyü izleyenler "Bu ülkede herkes çakal olmuş" demekten kendini alamadı.

"ESKİDEN SÜTE SU KATARLARDI"

Gönderinin altına yapılan yorumlardan bazıları şunlar; "Gençlik bozuldu diyen dayı", "Eskiden süte su katarlardı", "Yazıktır, günahtır. Kimse kul hakkından çekinmez olmuş", "Allah bildiği gibi yapsın."

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Ekonomi

Yerel Haberler Ayçiçek Yağı Zeytinyağı Zeytinyağı 3-sayfa Ekonomi Güncel Yaşam Çakal Aydın Yerel Haberler 3.Sayfa Yaşam Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (64)

Musa Tekin:

Bunu vatandaş değil, vatandaşın görevlendirdiği devlet kontrol edecek. Yöneticilerin Ballı maaş almak değil görevi, vatandaşa hizmet etmek.

Yanıtla123785
Bidüşün:

ahlaksız ol vicdansız ol Herşeyi devletten bekle

74179
Erem:

Ne alaka resmî bir kurum olsa bir nebze anlarım dediğini herkesin başına bir nöbetçi devlet görevlisi mi dikecek devlet.ALLAH iki melek görevlendirmiş ancak insanlar imanı korkusu kalmamış

23128
Osman Taşçı:

sen ne çok biliyorsun vatandaş şerefsizse devlet ne yapsın

19118
Ahmet a:

Onun yerine ahlaklı çocuklar yetiştirmeyi denesek mesela ? Herseyde devlet devlet demesek

13104
Baytar Turko:

Vatandaş ahlaksız sa buna ne yapılabilir birader bu toplum 100 senede ifsad oldu

1686
by nokta :

Herkeste vurdum duymazlık. Pazarı zabıta denetler. Zabıtaya varıncaya kadar biz görüyoruz şikayet etmiyoruz Videoyu çeken arkadaşa sorsan şimdi şikayet etsem başıma iş alırım zamanım gider vs vs her şey her yerden alınmıyor alınmamalı

550
ahmet ulker:

küçük kazançlar için büyük günahlar...ne kötü bir ticaret..

Yanıtla6605
FERDİ BAKIR:

Yani kazanç büyük ise sorun yok diyorsun.

8117
isa yatar:

Başlığa bak mahalle gazetesi hakkaten. Ahir zamandayız her türlü günah var Allah bizi korusun

Yanıtla10277
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title