Haberler

SGK, On binlerce Lirayı Bulan Borçları Tek Seferde Almaya Başladı

Güncelleme:
Abone Ol

Tüm Eczacı İşverenler Sendikası Genel Başkanı Nurten Saydan, SGK'nın prim hesaplanma yönteminde yaptığı değişiklikle çıkardığı borcu tek seferde kestiğini açıkladı.

SGK'nın geriye dönük incelemesi sonrasında 2013 için yanında çalışan SSK'lı işçinin gelirinden daha az gelir beyan ettiği iddiasıyla Bağ-Kur primi yatıran herkese Bağ-Kur üyesi işverene prim farkı ve gecikme zammı çıkarıldı. Bugün itibariyle geriye dönük olarak borç çıkarılan Bağ-Kur üyesi sayısının 550 bin olduğu tespit edildi.

TAHSİLAT HEMEN BAŞLADI

Tüm Eczacı İşverenler Sendikası Genel Başkanı Nurten Saydan, "Yaklaşık 6 bin 800 eczacının prim borcu bir defada kesildi. Geriye kalan 500 binin üzerindeki Bağkurlu işveren de aynı sıkıntıyı yaşayacak" dedi.

SGK BORÇLARI ECZACILARDAN TEK SEFERDE KESİLECEK

SGK yetkilileri ise eczacılardan yapılan kesintide bir dönüş olamayacağını, ancak bundan sonraki borçlara ilişkin sorunu çözmeye çalıştıklarını söylediler.

KESİNTİ MİKTARI BÜYÜK

Kesinti yapılan tutar 3 bin TL ile 30 bin TL arasında değişiyor.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Nurten Saydan Bağ Kur Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

BİRİSİ:

İŞSİZLERDEN İSTENEN TEDAVİ OL OLMA 18 İNİ BİTİRMİŞSEN ZALİM BİR ŞEKİLDE FAİZ LERLE KORKU SALARAK İNSANLARIN ÜZERİNE ÇÖKÜYOR SGK.

Yanıtla113
xxMobil-ANDROID:

Allah rizasi icin oy vermeyin sunlara

Yanıtla25
gss magduru allah belanı versn akp:

Burda gss magdurlarına seslnyrm sakın gss olan haraç borcnzu vermıyn sakn bende vermycm haksz yere akp ınsanları borclu yaptı ülkede her seyı satnlar kasada para kalmdı en son 2012 de gss cıkardlr ve zorulu yaptlar ülkede 5 mılyn da fazla işsz ınsan oldgnu bılyrlrdı ve bunlrda ne koprsk ıy dır dedıler ve onun ıcın hıc bıze bır faydası olmyn gss cıkardlr ve şuan 5 mılyn gss magduru var bulrda 2 mılyn kışı bu durmda haberı var ama 3 mılyn ınsanı haberı yok sakn akp ye ve tayıp erdogana bu haracı vermyn bende vermycm delıkanlı olan gelsn alsn bende o haksz yere yazılan borcu gerkse kendmı evltlkta red edcm alieme hacz gıtmsn dıye genede bu borcu ödmycm akp senın kadar yalancı bır partı yok senın gıbı fakır garıban emeklı askerı ucrt çalşnlan duşmnı bır partı bu ülkeye gelmdı sen fakırı fakır yapyrsn zengını zengn yapyrsn dın üzrde sen resmn dını kendı oyunlarına alt edyrsn akp akp akp allah belanı versn

Yanıtla01
DOĞRUSU:

YAKINDA EKONİMİK KRİZ DERİNLEŞECEK OZAMAN DAHA BETER SALDIRACAKLAR. BENAKLİ-MHPLİ-CHPLİ. BDPLİ- PARALELCİ DEĞİLİM ESNAFIM VE BUNU ÇOK DERİNDEN HİSSEDİYORUM. BEN EKMEĞİME BAKARIM. 35 SENELİK ESNAFLIK HAYATIMDA KRİZLER GÖRDÜM OLDU GEÇTİ Bİ ŞEKİLDE TOPARLADIM. AMA BU ADAMLAR SON İKİ SENEDİR YATAY BİR KRİZ VERİYOR HERKEZİN DİKKATİNEEEEE. . . PATLAYACAAAAAK. . .

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title