Haberler

Sigaraya bir zam daha geliyor! Fiyatlar en az 5 TL artacak

Güncelleme:
Abone Ol

Temmuz ayında yapılan zammın ardından ağustos ayında da sigaraya yeni bir zam geleceği ifade edildi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar katıldığı canlı yayında yeni ayda yapılacak zammın 4-5 TL civarında olacağını söyledi.

Son dönemde sigaraya art arda zamlar gelirken tiryakilere bir kötü haber de Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar'dan geldi.

AĞUSTOS AYINDA YENİ ZAM GELİYOR

Katıldığı canlı yayında temmuz ayında zam yapılan sigaraya ağustos ayında yeni bir zam yapılacağını duyuran Dündar, bu zammın 4-5 TL civarında olacağını kaydetti.

"MARKALAR ZAMMI ERTELEMEK ZORUNDA KALDI"

Dündar, mevcut zamların rekabet nedeniyle tam olarak yansıtılmadığını ve temmuz ayında beklenen zammın 8-9 TL olması gerektiğini söyledi. Ancak bir sigara grubunun fiyat listesinde daha düşük bir artış yapmasının, diğer markaların zammı ertelemesine neden olduğunu belirtti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Ekonomi Güncel Tekel Zam Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (42)

Ömer Can:

kökü zarar olan bir şeye zam gelmesi kadar normal bir şey yok

Yanıtla26762
Güvenilir Adam:

Seninde bir faydan yok ama bir şey yapamıyoruz.

14154
ARSLANOĞLU Hakan:

Hükümet vergi toplamıyor resmen yancılık yapıyor. Araba alıyorsun bana da al diyor, Alkol alıyorsun, bana da al diyor, Sigara alıyorsun bana da al diyor.. Sigara almaya gidenler mahalle bakkalına mı gidiyor vergi dairesine mi belli değil..

Yanıtla5216
Sinan Bulduk:

50-60 liraya sigara içiyosunuz daha ne :)

685
Sihirbazın Çırağı:

Siz hak etmediğiniz halde maaş almaya devam ediyorsunuz, On üçüncü Cuma'da ilahi intikam getirmek için her saniye daha da yaklaşıyor. Kırk dört gün ve On üç buçuk saat sonra, depremler, seller, tsunamiler, kasırgalar, heyelanlar kimi hak etmeden aldığı maaşı kurtarabilir, kimi de hak ettiği halde alamadığı maaş yer yüzünde yıkabilir göreceğiz. On üç eylül iki bin yirmi dört CUMA

Yanıtla3914
Sinan Bulduk:

Burada ol lan o tarihte sihirbaz :) hep birlikte gülücez sana :) kübra izlemeyi bırak olm

221
SAMET TEMAS:

YERİNDE BİR KARAR BENCE ALKOLE DE %50 ZAM GELMELİ.

Yanıtla246
Gökhan Özen:

bence gül suyundan %5000 vergi alınmalı... Bu nedir arkadaş bu kadar bencillik olmaz herkes her şeyi kendine göre değerlendiriyor. sözde biz bir toplumuz.

114
Sinan Bulduk:

İçmesin ayyaşlar

121
Gökhan Ccc:

temel ihtiyaçlara zam geliyor bu kadar tepki gösterdin mi acaba

24
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title