Haberler

    Steve Jobs'un Dul Eşinin Mirası Açıklandı

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Business Insider internet sitesi, kocasının ölümünden sonra dünyanın en zengin 50 kişisi arasına giren Powell Jobs'ın şu anki servetinin en az 14.1 milyar dolar olduğunu duyurdu.

    Business Insider internet sitesi, kocasının ölümünden sonra dünyanın en zengin 50 kişisi arasına giren Powell Jobs'ın şu anki servetinin en az 14.1 milyar dolar olduğunu duyurdu.

    Business Insider internet sitesi, kocasının ölümünden sonra dünyanın en zengin 50 kişisi arasına giren ve dünyadaki en zengin 4. kadın ünvanını elde eden Powell Jobs'ın şu anki servetinin en az 14.1 milyar dolar olduğunu duyurdu.

    WALT DİSNEY CO.'DAN GELDİ

    Powell Jobs'un servetinin 12.7 milyar dolarlık kısmının Walt Disney Co.'da sahip olduğu hisselerden geldiği açıklandı.

    Steve Jobs, 2006 yılında animasyon stüdyosu Pixar'ı Walt Disney'e satmış ve bu satış karşılığında şirketin hisselerinin %8'ini devralmıştı. Steve Jobs mal varlığının geri kalanı gibi bu hisseleri de Powell Jobs'a miras bıraktı.

    APPLE'NİN HİSSELERİNİDE DEVRALDI

    Powell Jobs eşinin 40 yıl önce kurduğu Apple şirketindeki hisselerini de devraldı. Ancak Steve Jobs 1985 yılında geçici olarak Apple'dan ayrıldığı sırada sahip olduğu hisselerin büyük bir kısmını satmış olduğu için bugün Powell Jobs'un kontrolünde olan Apple hisselerinin değeri sadece 560 milyon dolar.

    JOBS'A ALTERNATİF TEDAVİ

    Steve Jobs ile 1991 yılında ilk iPod'un piyasaya sürülmesinden yaklaşık 10 yıl önce evlenmiş olan Powell Jobs şu anda Palo Alto'daki 8 milyon dolarlık bir malikanenin ve Malibu'daki 40 milyon dolar değerinde bir evin de sahibi.

    ŞİMDİ BİR EV YAPIYOR

    Jobs'un Woodside California'da kocasının ölmeden önce satın aldığı geniş ve değerli arazi üzerine dev bir aile evi inşa etmek için çalışmalara başladığı da açıklandı.

    ONDA YOK YOK

    Ayrıca Powell Jobs'un biri 30 biri ise tam 60 milyon dolar değerinde iki özel jete ve 130 milyon dolar değerinde bir yata sahip olduğu da biliniyor. Powell Jobs'un banka hesaplarında ise yaklaşık 700 milyon dolar bulunduğu tahmin ediliyor.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Business Insider Steve Jobs Ekonomi Ekonomi Ekonomi Dünya Apple Dünya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (6)

    MMOM:

    Müslüman, içinden günde 30. 000 Allahuekber Tesbihini çek Adn Cennetleri senin olsun.

    Yanıtla69
    MMOM:

    Müslümanlar, benim gibi yobazlara inanmayın, ben emevi dinindenim, o yüzden bakın keyfinize. . .

    11
    CEMIL:

    PEKI BU BAHALI TELEFONLARI CINDE ÜRERTI MILYALARI YAPTI ISCILERI UCUZA CALISTIRDI: NEOLDU BU PARADA HAYIR GÖRDÜMÜ SIMDI : SEN YASA INSANIDA YASAT !!!!!!

    02
    AKEPE BİTİRDİN MEMLEKETİ.:

    SALAKALR AYPON İÇİN SIRAYA GİRDİKÇE BUNLAR DAHA ÇOK GEÇİNİR.

    Yanıtla04
    serhed:

    Steve Jobs malatya doğumludur zamanında türkiye kıymetini bilseydi şimdi iphonun patenti türkiyede olurdu

    Yanıtla01
    hasbinallah:

    size ne lan, elbette karısına bırakacak, size mi bırakacaktı ?

    Yanıtla01
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title