Haberler

Sultanahmet Patlamasına Dünyadan İlk Tepki, Turizm Rezervasyonları İptal

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Sultanahmet'teki patlamanın ardından bölgedeki turizmciler tur iptalleriyle sarsıldı. Sultanahmet Turizmciler Derneği Genel Başkanı da "2016 yılı bizim için bitti." dedi.

" İstanbul'un misafir odası" olarak gösterilen Sultanahmet Meydanı'nda meydana gelen patlamada çok sayıda kişi hayatını kaybederken, birçok kişi de yaralandı. Bombanın etkisiyle bölgedeki turizimciler büyük panik yaşadı ancak, turizmcilerin en büyük korkusu patlamanın ardından gelen organizasyon iptalleri.

TURİSTLER TEDİRGİN OLDU "İPTAL" TELEFONLARI PATLADI

CNN Türk canlı yayınına katılan bir turizm işletmecisi de yaşadıkları korkuyu anlattıktan sonra şunları söyledi:

"Yurtdışından birden fazla telefon geliyor. Ne olacağını merak ediyorlar. Birçok tur iptalleri oldu. Her saat bir iptal telefonu alıyoruz. Her yerden arıyorlar. Polis ve emniyet görevlileri hareket geçti"

"2016 YILI BİZİM İÇİN BİTTİ"

Sultanahmet Turizmciler Derneği Genel Başkanı Yaşar Yavuz da, ölü ve yaralılara neden olan patlama bölge turizmine de ağır bir darbe vurduğunu söyledi. Yavuz "Bu bölgede 7 bine yakın otel var. Turistler gitmek istiyor. Şimdiden bilet baktıranlar var. 2016 yılı bu olayla bizim için bitti. Bu akşamdan itibaren iptalleri almaya başlarız." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Yaşar Yavuz İstanbul Ekonomi Ekonomi Ekonomi Turizm Turizm Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (68)

Aynı Gemideyiz:

Ortadoğu batağına girmeyelim, açılım yapmayalım dedik, Vatan haini -Dinsiz -Darbeci-Terörist olduk Terörist propagandası yapanlar olduk . Allah kitap din kardeşlerimiz dediler Allah ile kandırdılar hepimizi. GÜZEL ÜLKEMİZİ YANGIN YERİNE DÖNDÜRDÜLER. . NASIL DÜZELTECEĞİZ. . . . .

Yanıtla161
ASABİ:

YAYGARACILAR ÇIKTI ORTAYA DAHA OLAYIN SICAKLIĞI SÜRERKEN GELEN GİDEN TURİSTİN HESABINI YAPIYOR ŞİMDİ SIRASIMI BEKLEYİN BİRAZ AĞZINIZI TUTAMIYORMUSUNUZ

Yanıtla748
taraf:

ARKADAŞ BU MİLLET BİRTEK TURİZM İLE Mİ AYAKTA DURUYOR. GELMESİNLER ŞAHSEN DAHA MUTLU OLURUM.

Yanıtla475
TARAFSIZ:

AC KALIRSIN ÜLKEM AC KALIR. DOGRU DÜRÜST ÜRETIMMI VAR.

02
Mehmet Selçuk:

Senin gibi embesiller de böyle düşünüyor, geri zekalı.

11
KORUYUCU BASI HUZEYIN CIZRE:

vallahı bıllahı suclu erdogan ve davud ogluu akp hep yaptı

Yanıtla2823
tim-1:

KAZ KAFALI TÜRKIYEDE ILK DEFAMI BOMBA PATLIYOR ANGUT. TAŞ YAGSA AKP DIYORSUNUZ. SIZE INAT GENE AKP YE VERECEM OYUMU. SIRF SIZE INAT HERYSEYDE AKP YI SUCLADIGINIZ ICIN. SIZ IKTIDAR YAPIYORSUNUZ AKP YI SIZ OLMASANIZ AKP IKTIDAR OLAMAZ SIZIN GIBI AKP DÜŞMANI OLUP YETERKI GITSIN ISTERSE PKK GELSIN DIYEN ZIYNIYETLER VAR OLDUKCA AKP HEP IKTIDAR.

Yanıtla832
Mehmet Selçuk:

Vermeye devam et embesil kardeşim.

00
SirriMobil-IOS:

Akp kurtarir sizi merak etmeyin

Yanıtla2413
insan olmak parayla değil:

Doğu ve Güneydoğu''da huzur yokken sizler sessiz kalırsanız, işte böyle huzurunuz bozulur. Aynı gemide olduğumuzu hatırlamak için sizin de mi ölmeniz gerekiyor? Yaşamadan bilinmez derler ya tam da bu işte!!!!! Ne yazık ki insan ölümlerini meşru görenler, dalgalar büyüdükçe geminin battığının farkına boğulmaya yani ölmeye başladıkça görecekler ama o zaman da çok geç olacaktır.

Yanıtla2214
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title