Haberler

TCMB Başkanı Fatih Karahan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'na sunum yapacak

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, küresel gelişmeler, Türkiye ekonomisi, enflasyon ve para politikası hakkında TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerine bilgi verecek.

(ANKARA) - Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, küresel gelişmeler, Türkiye ekonomisi, enflasyon ve para politikası çerçevesinde TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yarın milletvekillerine sunum yapacak.

TCMB Başkanı Fatih Karahan, AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş'un başkanlığında toplanacak olan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yarın milletvekillerine sunum yapacak.

Karahan, küresel gelişmeler, Türkiye ekonomisi, enflasyon ve para politikası çerçevesinde milletvekillerini bilgilendirecek.

TCMB Kanunu'na göre, Başkan'ın, bankanın faaliyetleri ve para politikası uygulamaları hakkında TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nu bilgilendirmesi gerekiyor.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Fatih Karahan Politika Ekonomi Türkiye Finans Finans Politika Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title