Haberler

Tsreşb'nin Yeni Başkanı Recep Koçak Oldu

Abone Ol

Türkiye Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği (TSREŞB) Başkanlığı'na Işık Sigorta Genel Müdürü Recep Koçak seçildi.

Türkiye Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği (TSREŞB) Başkanlığı'na Işık Sigorta Genel Müdürü Recep Koçak seçildi.

Yapılan açıklamaya göre, Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, bugün, Birliğin Levent'teki Merkezi'nde gerçekleştirildi.

TSRŞEB üyesi 59 şirketin oy kullandığı toplantıda, iki yıl süre ile görev yapmak üzere Işık Sigorta Genel Müdürü Recep Koçak, Birliğin yeni başkanı oldu.

TSREŞB üyesi 59 şirketin üst düzey yöneticilerinin oy kullandığı seçimde Recep Koçak 32, diğer başkan adayı Aviva Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Fırat 25 oy aldı, 2 oy ise geçersiz sayıldı.

Yeni yönetmelik uyarınca toplantıda ayrıca Hayat Dışı Yönetim Komitesi, Hayat ve Emeklilik Yönetim Komitesi ile Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyeleri de belirlendi.

Koçak, TSREŞB Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapıyordu.

Muhabir: İstanbul

Yayıncı: Zekeriya Gülün - İSTANBUL

Kaynak: AA / Ekonomi

İstanbul Türkiye Ekonomi Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title