Haberler

Türk Telekom Grubu, TTNET CEO'sunu Değiştirdi

Güncelleme:
Abone Ol

TTNET'in CEO'su Abdullah Orkun'un yerine, şirketin finanstan sorumlu yöneticisi Kaan Aktan getirildi.

Türk Telekom Grubu, entegrasyon süreci kapsamında "tek noktada hizmet" anlayışına uygun organizasyonel değişiklikleri hayata geçirdi.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada TTNET CEO'sunun değiştirildiği açıklandı.

CEO DEĞİŞTİRİLDİ

Açıklamada, 2012 yılı Kasım ayından bu yana TTNET'in CEO'su olan Abdullah Orkun Kaya'nın görevinden ayrıldığı, yerine ise şirketin finanstan sorumlu yöneticisi (CFO) Kaan Aktan'ın getirildiği belirtildi.

Türk Telekom Grubu'nun 'entegrasyon süreci' kapsamında yaptığı organizasyonel diğer değişikliklerle grubun 'Bireysel Satış Genel Müdür Yardımcılığı'na Hüseyin Balcı'yı, 'Bireysel Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı'na Orçun Onat'ı, 'Kurumsal Ticari Genel Müdür Yardımcılığı'na Mehmet Ali Akarca'yı ve Regülasyon Başkanlığı'na pozisyonuna Ramazan Demir'i atadı.

Buna ek olarak tüm Telekom operatörlerine ve internet servis sağlayıcılarına, hizmet verecek olan amacıyla 'Toptan Satış Direktörlüğü' pozisyonu ise Türk Telekom CEO'suna direkt bağlandı.

İKİNCİ ADIMI ATTI

Müşterilerine daha fazla değer sunabilmek için entegrasyon projesinin ilk adımını geçen nisan ayında attıklarını dile getiren Türk Telekom CEO'su Rami Aslan, "Bugün attığımız adım ile mobil ve sabit hizmetlerimizde satış ve müşteri ilişkileri yönetimini birleştiriyoruz. Abdullah Orkun Kaya ve diğer yönetici arkadaşlarımıza, gruba yaptıkları değerli katkılar nedeniyle teşekkür ediyor, kendilerine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Ekonomi

Türk Telekom Orkun Kaya Ekonomi Teknoloji Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

hakan:

siz boşverin ceoyu falan sınırsız interneti 20 liraya düşürün halkı soyduğunuz yeter artık

Yanıtla030
vatandaş:

TTNET in vatandaşı soyması devam edecek mi onu yazın siz. Ceonun değişmesi vatandaşı ilgilendirmiyor.

Yanıtla022
Gençlik:

avrupa ülkelerinde internet beleşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Yanıtla018
Çelik:

Bende sandım Adil kota yı kaldıracak . . peh boşa heveslendim :(

Yanıtla011
zorba zorla:

fibernet abanoligi adi altinda telefondan sözlesme göndertip imzalatiyolar sonra fibere uygun degil dir diye dsl baglatiyolar sonrada vazgecmek istiyosaniz 200 lira modem parasi diyolar :) sizi gidi sözlesme dolandiricilari

Yanıtla010
metin dolunay:

iptal ettirdim fark etmez

Yanıtla09
Halid:

Babamın saflığından faydalanıp 49 TL lik tarifemizi 98 Liraya çıkarmışlar. Haram zıkkım olsun.

Yanıtla08
TİVİ kesinlikle BU değil !!!:

TİVİ BU diye bişey satıyo bunlar ki şu an kullanıyorum, kullanıyorum derken kumandadan tv listesi tuşuna basıyorum, kumandayı bırakıp bisküviden bir parça alıp bir yudumda çayımdan aldıktan sonra tekrar kumandayı elime alıyorum ve yemini ederim hala liste gelmemiş oluyor. Demem şu ki lanet olsun, TİVİ kesinlikle BU değil !!!

Yanıtla06
silver:

arkadaşım, tivibu kutun eski olandır. bende de eskisi vardı. tüm fişleri çektim arızayı aradım. çalışmıyor dedim. yenisi ile değiştirdiler. sorun kalmadı. . .

00
Değişiklik Şart:

Şu superonline fibernet gelseydi bizim buraya bende iptal ettireceğim. yeter artık . . . Geçen haberlerde okudum btk dan ceza almış yüksek faturalandırmış abonelerini. . .

Yanıtla06
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title