Haberler

    Türkiye'deki Mobilyacılar Küresel Ölçekte Başarıyı Nasıl Yakalayabilir?

    Abone Ol

    Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, Türkiye'de ve dünyada mobilya sektöründe başarılı olmanın sırlarını Wise TV'ye anlattı.

    Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, Türkiye'de ve dünyada mobilya sektöründe başarılı olmanın sırlarını Wise TV'ye anlattı.

    Bizim grafiklerimiz hep yukarıya doğru diyen Yılmaz, "Zirveden sonra yeni bir zirve bulamazsanız o zirvede duramazsınız. Biz hem kaliteli hem ucuz mal yaparak bir boşluk yarattık. O boşlukta duramazsınız rakipleriniz sizi yakalar ve geçer. Ülkeleri gezerek, ihtiyaçları görerek, daha çok fuar ziyaret ederek biz kendi geleceğimizi tayin ediyoruz.

    Dış ticarette birikimli arkadaşlarımız, ülke profillerini çok iyi seçiyorlar. Ziyaret edeceğimiz ülkelerin hayat standartlarını, ticari performanslarını bize getiriyorlar. Türkiye'deki iş adamlarının önünde çok büyük imkanlar var. Devletin desteğini alıyoruz. Biz marka olmak istiyorsak Türk markası olmalıyız. Onun için yaptığımız her iş bir öncekinden daha iyi olmalı. Eğer Türk markası olmak istiyorsanız ülkeye yakışır işler yapacaksınız. Yaptığımız, sattığımız projelerle geleceğimiz devam edecektir" şeklinde konuştu.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Asortie Mobilya Türkiye Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title