Haberler

Uber, İstanbul'un ardından Ankara'da da hizmete başladı

Güncelleme:
Abone Ol

Uber, İstanbul'dan sonra bugün itibarıyla Ankara'da da hizmet vermeye başladı. "MERHABAANKARA" kodu kullanılarak mart ve nisan ayında Başkent'te yapılacak bir yolculuğun 40 liraya kadar olan kısmı alınmayacak.

Uber Türkiye'den yapılan açıklamada, Ankaralıların bugünden itibaren Uber uygulaması üzerinden sarı taksi çağırabileceği açıklandı.

İSTANBUL'DA 18 BİN TAKSİCİ KULLANIYOR

Uber'in, İstanbul'da hizmet vermeye başladığı 2014'ten beri popüler bir güvenli ulaşım seçeneği haline geldiği belirtilen açıklamada, Türkiye'de 4.7 milyondan fazla kişi tarafından indirilen uygulamanın İstanbul'da 18 bin taksi sürücüsü tarafından kullanıldığı aktarıldı.

40 LİRAYA ÜCRET ALINMAYACAK

Açıklamada, "MERHABAANKARA" kodunu kullanarak mart ve nisan boyunca Ankara'da yapılacak bir yolculuğun 40 liraya kadarlık tutarının hediye olacağı bilgisi verildi.

Kaynak: AA / Ekonomi

İstanbul Ankara Uber Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (33)

TT:

Taşımacılığı elin gavuruna veren Müslüman devlet yöneticilerine sesleniyorum. Yarın ahirette ne kadar mal varlığı yaptığınıza bakılmayacak haberiniz olsun.

Yanıtla539
Atilla:

Taşımacılık Müslüman kardeşimde de şimdiye kadar ne hayrını gördük. Kısa mesafe gitmeye imtina eden, yolu uzatan kişiler hep müslüman kardeşimiz değil mi?

230
Erdal:

Tüm duraklar kadırılmalı durak için para vermeler sonlandırılmalı duraklar ispark a bırakılmalı hizmette alınmalı,tüm ticari taksilerin mal sahipleri çalısmıyorsa plaka elinden alınmalı insanların kanıni emme dönemi son bulmalı,bir sene içinde 5 dea şikayet edilen taksi ay trafikten çekilmeli,her aracta navigasyon olmalı yolcu güzergahı görmeli,tum araclardaredi kardı seçeneği olmalı,tüm araçlarda mesafe ücreti karşılığında fiş verilmeli,tüm sürücüler derdini anlatacak kadar ingilizce bilmeli,sürüculer enaz lise mezunu olmalı ve belediye tarafından görgü kurallari egitimine tabi tutulmalıdır

Yanıtla835
NYC taxi soforu:

Vay vay nenemin sakali olsa dedem olurdu misali bu dediklerin amerikada yoh sen ne istiyon gurban?

93
NC:

Benzin de bedava olsa keşke ?? ??

03
Hülya Nazlıoğlu:

İşte kafası çalışan biri aynı fikirde tüm tipler bile karanlık, eğitimsiz olmalarında çabası

02
Şöför:

Sarı taksilerde gelen çağrılara kendi özel araçlarında hizmet ediyorlar.yani bi sarı bi normal 2 araç çalışıyo.onlara serbest.

00
Şöför:

Taksicilerin bazıları 2 ci bi özel taksi çalıştırıyo bunları araştıran varmi.

00
Ben Şok:

UBER düşmanı taksiciler Uberci oldu ya... burası Türkiye herşey mümkün... fakat mevcut döküntü araç ve eğitimsiz kabadayı sürücülerle zor iş...

Yanıtla425
Birol:

Nekadar sabukalı esrarkeş varsa taksicilik dolmuşçuluk yapıyor bu ülkede.

Yanıtla815
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title