Haberler

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye'nin ünlü dondurma markası, aldığı yeni kararla tepkilerin merkezine oturdu. Meşhur Kahramanmaraş dondurmasını 81 ildeki bayilerinde satmasıyla bilinen marka boş külahtan 6.5 TL almaya başladı.

Mayıs ayında açıklanan verilerle yıllık bazda yüzde 75,45 oranıyla zirveyi gören enflasyon, çarşı pazardaki yüksek fiyatları ortaya koyarken ünlü bir dondurma markasının aldığı karar, vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

ŞUBEDE ÇEKİLEN FOTOĞRAFLA ORTAYA ÇIKTI

Ünlü Kahramanmaraş dondurmasını franchise sistemiyle neredeyse Türkiye'nin 81 vilayetinde satan marka, külahlardan para almaya başladı. Durum, markanın bir şubesinde çekilen fotoğrafla ortaya çıktı.

"ÜZGÜNÜZ MALİYETLERDEN DOLAYI..."

Ünlü markanın bir şubesinde "Üzgünüz maliyetlerden dolayı kilo dondurma satışlarında külahlarımız ücretlidir." yazısı yer alırken yazının devamında "Boş külah 6.5 TL" ifadesi görüldü.

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

KARAR TEPKİ ÇEKTİ

Markanın kararı hem bayilerden alışveriş yapan müşteriler tarafından hem de sosyal medya üzerinden eleştirilere konu oldu. Bazı vatandaşlar "Peçeteden de para alınsın bari." derken kimi de "Biz zaten yıllardır buraya gitmiyoruz." yorumunda bulundu.

Haberler.com / Selahattin Demirel - Ekonomi

Kahramanmaraş Türkiye Ekonomi Gündem Yaşam Gündem Yaşam Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (76)

murat dural:

Ekonomi iyiye gidiyor?

Yanıtla92442
sade vatandaş:

önceki mayıs seçimlerinde oylarını malum yere kullananlar yarattığınız eserinizle övünebilirsiniz bunlar daha iyi günleriniz lokantaya gittiğinizde yemeğiniz tuzsuzsa hapı yuttunuz tuzluk kürdan eli lavobada yıkama masayı onbeş dakikadan faza işgal etmek paralı olacak ayrıca bardak tabak çatal kaşık kullanma bedeli alınacak arabası olanların durumu daha vahim en basiti benzincide araba lastiğini şişirme radyatöre su paralı olacak diğer yerlerde başınıza neler gelecek düşünmek bile istemiyorum

Yanıtla122157
sade vatandaş:

raşit artık chp ye geçen belediyelerden bazı malum vakıf ve dernekler mamalanamıyor artık halkın parası yandaş kurum ve şirketlere değil halka harcanıyor

13878
Raşid Polat:

ismini sade vatandas degil yandas vatandas yapmaliymisin... gelir gelmez hepsinin akrabalarini belediyeye doldurdugunu goruyoruz izliyoruz

47125
Raşid Polat:

sonraki mart secimlerinde oylarını öbür malum partiye atan belediyelerinde hali ortada....

56108
Mustafa Yörükoglu:

Bknzda tüten dumanın sebebi de bu.Ne alakası var,bu tamamen daha çok kazanma hırsı dondurmanın topunu 60 liraya satıyor zaten.

33118
Cihans:

rasit bos yapma bi isism ver kanitlla ama oncekinden ben sayayimmi sanan fersah fersah hazirmisin

6329
Raşid Polat:

Cihan ben boş yaptıkca sen çoğaliyosun bak Cihans olmusun..

02
Hakan Ucan:

Çepteki bozuk paralar ile alınan dondurma , lüx olmuş . Ama olsun ülkenin ekonomisi iyi , EN azından kuru ekmek alabiliyoruz halen ..

Yanıtla1736
Cihans:

yahu kardesim ithalat ve turizimde rekor kiriyorsun hele hele bi bakin dunya tospembe grip oldun galiba sen ondan nesen kalmamis senin

44
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title