Haberler

Uzeller'in Yalısı İcrada Satılacak

Güncelleme:
Abone Ol

Dünyanın en büyük firmalarından biriyken iflas eden Uzel Holding'in mirasçılarına ait Beylerbeyi'ndeki 3 katlı yalıya, bilirkişi 70 milyon TL değer biçti.

Zirai makine üretiminde dünyanın en büyük 10 firması arasında gösterilirken iflas eden Uzel Holding, mirasçılarına ait Beylerbeyi'ndeki 3 katlı yalıya bilirkişi 70 milyon TL değer biçti. 1000 metrekare bahçesi ve bahçede yüzme havuzu da olan yalının Serdar Uzel'e ait olan hissesi ise icradan satışa çıkarıldı.

BU AY SATILACAK

Yalının 8'de 1 hissesi, 23 Mart günü 8 milyon 750 bin lira bedelle, Anadolu Adliyesi 10. İcra Dairesi tarafından açık artırma yoluyla satılacak. 1937'de Ahmet Uzel tarafından kurulan holding Ahmet Uzel'in 1998'de ölmesinin ardından tüm miras anne Türkan Uzel ile kardeşler İbrahim Önder Uzel, Ahmet Serdar Uzel ve Şafak Kibar'a kaldı. Ancak aile üyeleri birbirlerine karşılıklı davalar açtılar ve süreç sonunda şirket iflas etti.

ZOR DURUMDALAR

Şirketin borçlarının yanı sıra davalar nedeniyle zor duruma düşen aile üyelerinden Ahmet Serdar Uzel de borçlarını ödeyemedi. Vergi ve sigorta borçları ile çeşitli şirketlere olan borçları nedeniyle haciz konuldu ve satış kararı verildi. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Ahmet Serdar Ahmet Uzel Ekonomi Ekonomi Emlak Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (21)

Zulkarneyn:

Mülk Sahibi ALLAHtır, bir gün zaten mallarımız alınacak bizden. önemli olan iyi ameller işlemek. . Aileye geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Yanıtla421
GurbetkusumobilWeb@haberler.com:

Düşmez kalkmaz bir tek Cenabı AllahtIr . Diğer zenginlere ibret olsun

Yanıtla419
ORHAN:

KURUMSALMIŞ DEĞİLMİŞ. BUNLARIN ÖNEMİ YOK BUNLAR ÖNCE AİLE OLAMAMIŞ. PARA İÇİN KARDEŞ KARDEŞE DÜŞERSE BÖYLE OLUR.

Yanıtla213
Dr..:

aile kurumsal değilse, baştakide ölünce, birbirlerine dava açmaya başlıyorlar, nedir bu teyyare. birleşin şirketi yürütün ama nerdeee. . .

Yanıtla111
kurt kurtMobil-ANDROID:

ula sen doguda yol yaptinmi koylere su elektrik verdinmide kanal yapiyon isine geldimi diyosun sukadar km sinirlara sahibiz bilmem ne

Yanıtla120
Uğur:

Kaç defa elektrik faturası ödedin at kafası. Sizin köylere yapılan yatırım bizim köye (Kırşehir) yapılsaydı şu an orda yaşıyordum!

01
Amin:

AK LARDA PARA VAR ONLAR HEMEN ALIRLAR ORADA AYDA BIR BOGAZIN GÜZELIGINI IYI SEYREDERLER,

Yanıtla43
AKP''nin ve holdinglerinin maduru:

Böylesi bir adalet hukuk esir alınmış bir ülkede herkesin başına gelebilir o zamanda keşke bunlara oy vermeseydim diyeceklerdir,

Yanıtla52
haci bahar:

Allah kimseyi zenginlikten fakirlige dusurmesin. Insanfakirken zengin olmak neguzel sey amazeginlikten fakir olmak cok kotu. Cenabiallah kullarima istedigime zenginlik veririm istedigimde elinden alirim diyor. Hersey kadere bagli allah sabirlar versin

Yanıtla06
DEVLETmobilWeb@haberler.com:

Devlet yaşayan bir organizmadır ruhunu milletten alır millet istediği rejimi getirir veya götürür buna yön veren yegane güç millettir.

Yanıtla41
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title