Haberler

Köfteci Yusuf'un İstanbul'daki bazı şubeleri boş kaldı

Güncelleme:
Abone Ol

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın paylaştığı raporlarda köftesinde ve dönerinde domuz eti çıkan Köfteci Yusuf, numune alımında hata yapıldığını ve kesinlikle hiçbir ürünlerinde domuz eti olmadığını açıklasa da müşteri sayısında büyük düşüş yaşıyor. Dün Köfteci Yusuf'un İstanbul'daki bazı şubelerinde kaydedilen görüntüler de yaşanılan durumu gözler önüne sererken, iş çıkış saatinde dahi üst katların servise kapatıldığı görüldü.

Tarım Ve Orman Bakanlığı tarafından düzenli olarak yayımlanan Taklit ve Tağşiş Yapılan Gıdalar listesinde yer alarak, vatandaşa domuz eti yedirmekle suçlanan Köfteci Yusuf zor günlerden geçiyor.

DOMUZ ETİ SKANDALINDA BAKANLIĞI SUÇLADILAR

Köfteci Yusuf'tan 'domuz eti' skandalına ilişkin yapılan açıklamada, numune alma işlemlerinde birçok teknik hata yapıldığı ve ürünlerinde asla domuz eti kullanılmadığı belirtildi. Ayrıca olumsuz analiz sonuçlarının normal prosedüre aykırı bir şekilde geç bildirildiği ve bu durumun izlenebilirliği gerekli ölçüde sağlayamadıkları ifade edildi.

Vatandaşa domuz eti yediren Köfteci Yusuf'un İstanbul'daki bazı şubeleri boş kaldı

İSTANBUL'DAKİ BAZI ŞUBELERİ BOŞ KALDI

Suçu bakanlığa atmaya çalışan ünlü köfte zincirinin İstanbul'daki Avcılar ve Kadıköy şubelerinde dün çekilen görüntüler ise müşteri sayısındaki azlığı ortaya çıkardı.

Vatandaşa domuz eti yediren Köfteci Yusuf'un İstanbul'daki bazı şubeleri boş kaldı

İŞ ÇIKIŞ SAATİNDE SERVİSE KAPATTILAR

Avcılar'daki Köfteci Yusuf şubesinde çekilen bir videoda mekanın boş kaldığı görüldü. Kadıköy'deki Köfteci Yusuf şubesinde ise iş çıkışı saatinde dahi üst katın servise kapatıldığı, sınırlı sayıda masa bulunan alt katta da masaların yarısından çoğunun boş kaldığı görüldü.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanlığı İstanbul 3-sayfa Ekonomi 3.Sayfa Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (75)

Hasan Turk:

Kumpas oldugu acik burger king mc donalts is yapsin diye yerli firma yok ediliyor.

Yanıtla3887
alper ersoy:

Sizi kınıyorum. Sizin kadar bu olayı çirkin ve art niyetli bir şekilde haber yapan yok. İşin aslı astarı ortaya çıkmadan yargısız infaz yapıyorsunuz. Bir de yazdıklarımı nedense yayınlamıyorsunuz. Türkiyeye mal olmuş yerli milli bir firmayı kirletmeye çalıyorsunuz. Bu yaptığınız sadece siyonist firmalara yarar

Yanıtla3168
Dündaroğlu:

milyarlarca ciro yapan bir firma kendi ayağına sıkacak kadar aptal olamaz köftede domuz eti değil de ,devletin içinde domuzlar olabilir.

Yanıtla2077
Enroy25:

Resmen yasal yolla adama çöktüler...

Yanıtla2469
Ahmet null:

Kumpas bu hemen dalmayın adama

Yanıtla2453
metin yilmaz:

Kim domuz eti yemek istiyorsa buyursun ben yemem

Yanıtla3736
Carousell Eu:

yedirirlerrrrr.... belkide yedin bile...

03
Mengele:

Köfteci yusuf akp tarafindan satin alinacakti fakat köfteci yusuf satmak istemedi iftira üstüne iftira simdi iflas ederse daha ucuza alirlar hic aklinizdan geciyormu bir isyeri böyle bir sey yaparmi merdivenalti degil yani yapmayin sayin akp liler biluyoruz gücünüz cok kuvvetli her seyi yapabilirsiniz fakat iftira yapmayin

Yanıtla2647
Hikmet Demirci:

Operasyon yapıldığı o kadar açık ki, yazık oldu

Yanıtla2049
Türkay Türk :

Yıllardır bu sektörde büyüyüp 12000 kişiye istihdam sağlayan bir firma böyle bir riske girer mi? Ülkede kurumlara güvenin kalmadığı bir ortamda şubatta hazırlanıp yeni yayımlanan rapor düşündürücü değil mi ? Ayrıca daha geçenlerde bu firmaya çökmeye çalışmadılar mı? İstediklerini alamayanlar karalama yapmış olamaz mı? Karalamak istedikten sonra bazı şeyler çok kolay .

Yanıtla2333
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title