Haberler

Yanlış anlaşılmasın aşiret düğünü değil! Saatler sürdü, takı takmak için adeta yarıştılar

Güncelleme:
Abone Ol

BDDK Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın'ın düğününde, kurumun denetiminde olan bankaların genel müdürleri, özel finans kuruluşlarının sahipleri ve yöneticileri adeta takı yarışına girdi. Saatler süren takı merasiminde bazı misafirlerin 10 bin dolarlık takı takıldığı iddia edildi. Eski İçişleri Bakanı AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu ile çok sayıda MHP'li yönetici de misafirler arasındaydı.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın'ın geçtiğimiz hafta gerçekleşen düğününe BDDK'nın denetimi altındaki banka ve özel finans kuruluşlarının üst düzey yöneticileri katıldı. Düğüne gelen davetliler adeta takı yarışına girdi.

Yanlış anlaşılmasın aşiret düğünü değil! Saatler sürdü, takı takmak için adeta yarıştılar

BirGün gazetesinden Timur Soykan'ın haberine göre, BDDK Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın'ın, 19 Eylül'de İstanbul Şişli'deki 5 yıldızlık Radisson Blu Hotel'de gerçekleşen düğününe tüm bankalar, factoring şirketleri, ödeme kuruşları, varlık yönetim şirketleri tarafından onlarca çelenk gönderildi. Görkemli düğünde davetliler arasında BDDK Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve finans sektörü dışında çok sayıda MHP'li yöneticinin ve eski İçişleri Bakanı AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'nun da olduğu öğrenildi.

Yanlış anlaşılmasın aşiret düğünü değil! Saatler sürdü, takı takmak için adeta yarıştılar

BİTMEYEN TAKI DÜĞÜNÜ

Saatler süren takı merasiminde banka genel müdürleri ve finans şirketlerinin yöneticileri, gelin ve damadı tebrik ederek takılarını kutulara bıraktılar. Düğünde takı kutularının defalarca doldurulup boşaltıldığı fark edildi. Bazı banka yöneticilerinin 10 bin dolarlık takı taktığı konuşuldu.

Yanlış anlaşılmasın aşiret düğünü değil! Saatler sürdü, takı takmak için adeta yarıştılar

Yanlış anlaşılmasın aşiret düğünü değil! Saatler sürdü, takı takmak için adeta yarıştılar

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Mustafa Aydın Milletvekili İstanbul AK Parti Ekonomi 3-sayfa Finans Banka Yaşam MHP 3.Sayfa Yaşam Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (69)

Onuncu Köy:

Denetlediğin bankaların sahiplerini ve üst düzey yöneticilerini düğüne davet etmek de nedir ? Açıkça hediye istemektir bu. Polislerin çorba parası istemesine benziyor . Arkadaşın bile olsa insan olan ar eder , laf söz olur diye takı takmamasını rica edersin . Yüzlerce banka yöneticisi de arkadaşın olamayacağına göre … Soralım başkana , o makamda olmasan , misal emekli olsan oradaki banka yöneticilerinin kaç tanesi senin düğününe katılırdı ?

Yanıtla694
Ülkücü Gençlik:

Eskiden gizli kapaklı olurdu bazı şeyler

Yanıtla255
Yasin Şimşek:

Siyasilerin düğününe bişey takılmaz mı, niye bu haber

Yanıtla485
Seyit Keşli:

denetledigi kurumlardan geliyorsa bu hediyeler rüşvet niteliğindedir. bu kişi o makamda olmasaydı acaba bu takılar takılacak mıydı. hatta düğüne bile gelmezlerdi

01
Gelir Geçer Her şey:

Helal u hoş olsun. Biz soğan ekmek yeriz bu vatan millet fedailerini yedirmeyiz

Yanıtla329
Temel Temel:

Takarlar elbette havada kazanıp tavada yiyorlar. biz en yakınımıza gram altın dahi alamaz hale geldik. Allah sorsun hesabını havale ediyoruz.

Yanıtla235
Benim Kkk:

Fakirin düğün yapmasına gerek bile yok nasıl olsa gelenler birsey takmiyor gelen masrafı kurtarmıyor o yüzden evlenme dairesinden eve gitmek en iyisi bunlarda kendi arasın da zenginlik yaristirsin bize ne

Yanıtla330
Taş:

Yoksa denetlemelerden ve incelemelerden nasıl geçecekler?? Ulan arkadaş kendi bankanda işlem yapıyorsun, asli şuben değil diye para kesiyorlar ya, bu haraç dünyanın hiçbir yerinde yok, daha neler neler…

Yanıtla12
Tamer Çakır:

Birbirinizi ağırlayın milletin parasıyla

Yanıtla10
Kenan Çetin:

yeni türkiye

Yanıtla10
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title