Haberler

Yazılım kaynaklı sorun nedeniyle ATM'ye giden vatandaşlar eli boş döndü

Güncelleme:
Abone Ol

Küresel düzeyde etkili olan yazılım sorunu bankacılık işlemlerinin de aksamasına neden oldu. İstanbul Taksim Meydanı'nda para çekmek için ATM'lere giden vatandaşlar elleri boş dönerken, başka ATM'lere yönlendirilen şahıslardan biri "Hesabıma bakacaktım, para var mı diye ama bir sorun var. Bankamızla görüşmemizi söylediler" yorumunda bulundu.

Dünya genelinde yaşanan yazılım kaynaklı teknik sorun nedeniyle bankacılık işlemlerinde de aksama yaşanıyor. Taksim Meydanı'nda para çekmek için ATM'lerin önüne gelenler, başka ATM'lere yönlendirildi.

EN YAKIN BANKAMATİĞE YÖNLENDİRDİLER

Bankamatikten parasını çekemeyen Mustafa Keyif "Şu anda bir sorun var. Ben de işlemimi yapamadım. 'Şu anda bu bankamatik müsait değil en yakın bankamatiğe gidin' dedi. Bu işi yapanlar gerekli önlemleri almıştır" dedi.

Yazılım kaynaklı sorun nedeniyle ATM'ye giden vatandaşlar eli boş döndü

"HESABIMA BAKACAKTIM AMA BİR SORUN VAR"

Yazılım kaynaklı teknik sorun nedeniyle bankamatikten işlem yapamayan bir kadın ise, "İlk buradan denedim ama olmadı. Hesabıma bakacaktım, para var mı diye ama bir sorun var. Bankamızla görüşmemizi söylediler" diye konuştu.

Yazılım kaynaklı sorun nedeniyle ATM'ye giden vatandaşlar eli boş döndü

Yazılım kaynaklı sorun nedeniyle ATM'ye giden vatandaşlar eli boş döndü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

İstanbul Taksim Meydanı Microsoft Teknoloji Yazılım Ekonomi Finans Dünya ATM ATM Teknoloji Finans Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (21)

Hep Hiçlik miş:

Eski zamanlarda Anadoluda köyde yaşardık. Para denen şey yokdu. Köye çerçi gelirdi.. çerçiye eskimiş şeyler verirdik.. çerçi ise bize yeni terlik verirdi veya elinde her ne vardıysa.. mesela yeni maşrapa..tas.. ve saire gibi. Yani PARASIZ bir yaşam yaşıyorduk.

Yanıtla21104
ilker oymak:

Aynen Evet

423
Hamit Gündoğdu:

Kardeş para icat edildiğinden beri kullanılıyor..ve çerçi dediğin şahıslar para ile aldığı şeyi sana elinde olan bir ürüne karşılık veriyor senden aldığı ürünü ise paraya çeviriyor.. aklıma takıldı seyahat, hastane içinde Çerçiler devredemiydi.. elektrik yoktu gaz yaginida mı? Cerciden alıyordunuz..

417
Letgohesap null:

Bilader sen buraya yorum yapma gözünü seveyim. Ayrıca bi psikolog tedavisi falanda al.

017
Göktuğ Alperen:

nakit kalkacak dijital para kullanılacak bunlar hazırlıklar kesintiler vs o yüzden altyapı çalışması var

Yanıtla962
SüLeyman Kiyağ:

Ee borç nasıl istenecek ? Bu ay dijitale sıkıştım , üç beş dijital atar mısın

624
Oğuzhan Koç:

derdine düşeceğimiz paramız yok çok şükür:))

Yanıtla351
Orhan ŞENGÜL:

Büyük reset başladığında parası bankada olanlara ne olacağını görmüş olduk.

Yanıtla445
Olcay Aydeniz:

Bu deneme aşamasıydı.

Yanıtla540
Marko Apostolidis:

güneş fırtınası koparsa sabah akşam ve öğlen 3 öğün ayvayı yiyeceğiz... tüm çipler yanında su pompaları bile çalışmayacak değil paramatik

Yanıtla517
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title