Haberler

Yüzde 25 sınırı kalkmıştı! Kiralarda tavan zam oranı yüzde 65.07 oldu

Güncelleme:
Abone Ol

TÜİK'in haziran ayı enflasyon verilerine göre; kiralarda tavan zam oranı yüzde 65.07 oldu. Söz konusu oran yüzde 25 sınırı uygulamasının kalkmasıyla iş yerlerinde olduğu gibi konutlar için de geçerli olacak.

Türkiye İstatistik Kurumu, haziran ayı enflasyon verilerini açıkladı. Buna göre haziran ayında enflasyon aylık yüzde 1,64 olurken yıllık yüzde 71,60'a geriledi.

YÜZDE 25 SINIRI KALDIRILDI

Konutlarda yüzde 25'lik kira zam tavanı uygulamasının 1 Temmuz itibarıyla sona ermesinin ardından gelen haziran enflasyon verileri de kiralarda tavan zam oranında belirleyici oldu. Artık iş yerlerinde olduğu gibi konutlarda da 12 aylık enflasyon ortalaması zam sınırı olacak.

TAVAN ZAM ORANI YÜZDE 65.07 OLDU

TÜİK'in bugün açıkladığı haziran ayı enflasyon verilerine göre 12 aylık TÜFE artış ortalaması yüzde 65.07 olarak gerçekleşti. Dolayısıyla bu ay yenilenecek konut ve iş yeri kira kontratlarında zam tavanı yüzde 65.07 olacak.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Ekonomi Finans Emlak Zam Emlak Finans Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (54)

Ayşe Kahraman:

Böyle oyunlara gelecek değiliz, önce vatan herkesin vatanına dinine sahip çıkması lazım.

Yanıtla51241
Onemli Degil:

Vatanin Sana Bunu Yapiyor Ama, Dis Gucler Degil..

15278
Mehmet Kılıç:

sizin gibiler yüzüne insanlar yaşama hesemi mutluluğu kalmadı

10166
Turan Şahin:

tuzu kuru sizler vatan millet değil sadece kendi çıkarınızı düşünürsünüz,bu ülkeyi siz değil garibanlar koruyor,siz hayatınızı yaşıyorsunuz,

595
Turan Şahin:

ayşe kahraman, aç insanın vatanı dini,inancı olmaz,önce insanca yaşam sonra vatan,din,senin tuzun kuru sanırım,din iman diye diye bu düzene geldik,hiç bir vatanı,ülkeyi din kurtaraz,

1360
Turan Şahin:

ayşe kahraman,hangi din ülke kurtarmış açıklarmısın,din sadece inananlar içindir,devletin dini olmaz,

1355
halis yahya:

Ayşe Kahraman! İslama sahip çıkmak için önce İslam olunmalı.Yani Adalet ve zulüm tanımlarını öğrenmelisin.Kuranı iyi anlamalısın.Yaşadığın yerde gelir adaletsizliği veya fahiş fiyat zulmü varsa ve sende bu zulmü vatan diye savunursan Allah (C.C) başka bir kavmi yurdumuza musallat ederde dizlerin üzere çökekalırsın..

031
akif köfteci:

Abi hala vatan diyorsun bizim şectiğimiz adamlar vatani bu hale getirdi

01
Akif:

ev sahipleri zaten 25 sınırı var diye yüksekten veriyordu. şimdi o da kalktı daha yüksek zamlar yapacaklar. ayarlar bozuldu.

Yanıtla15254
metinmert06:

kim.bozdu ayari

8133
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title