Haberler
Haberler ›› Elif Aksu ›› Biyografi

Elif Aksu Biyografisi

Elif Aksu
Doğum Tarihi1.1.1992

Elif Aksu Kimdir ?

Elif Aksu, 1992 yılında dünyaya gelen Türk asıllı Avusturalyalı mankendir. Elif Aksu, 2017 yılında İspanya'nın ünlü tatil merkezi İbiza’da yaptığı bir kazayla tanındı. Aksu, tatile çıktığı İbiza’da sevgilisinin 500 bin Euro’luk Ferrari’si ile kaza yaptı. Daha sonra, yine 44 yaşındaki Suudi asıllı sevgilisinin jetiyle kaçmaya çalışırken, polise yakalandı.

O dönemde sosyal medyada tüm dikkatleri üzerine çeken Elif Aksu, Sakarya'nın Merkez İlçesi Adapazarı'ndan Viyana’ya göç eden bir ailenin kızıdır. Bayramlarda Sakarya'ya kuzenlerini ziyarete geliyor.
Elif Aksu'nun şöhretinin artmasındaki diğer bir önemli nokta ise 2013 yılında İngiliz müzik grubu The Wanted'ın We Own The Night isimli şarkısının klibinde yer almasıydı. Klipte cesur sahneleri olan Elif Aksu, Neymar ile aynı reklam filminde de yer aldı. İkili bir akıllı telefon markasının tanıtımı için kamera karşısına geçti.

Reklamda Neymar'ın, Elif Aksu'nun peşinde koştuğu sahneler vardı. Bu reklamın yayınlanmasının ardından sosyal medyada da "Neymar'ı peşinden koşturan Türk kızı" gibi pek çok yorum yapıldı ve Elif Aksu adından söz ettirdi.

Aksu'nun modellik serüveni ise 12 yaşında Adriana Lima'nın bir röportajını okuduktan sonra başladı. Viyana'daki Next Company ile anlaşma yaptı. Avusturya'da 2013'te Von Magazine, Slovenya'da 'Woman Magazin' kapak kızı oldu. Londra, Tokyo ve Viyana hattında kendine bir hayat kurdu.

Almanya'da Munich Models, Londra'daki Storm Models, Milano'da Woman Direct Milano ve Tokyo'daki Cinq Deux gibi prestijli ajanslarla da anlaştı. Hazırgiyim devi C&A'den ayakkabı markası Converse'e Diesel'e pek çok markanın kampanyalarında yer aldı.

title