Haberler

Activision Blizzard şirketinden istifa kararı geldi

Güncelleme:
Abone Ol

Geçtiğimiz yıl boyunca şirketin cinsel taciz davası haberinin ardından eleştirilen Activision Blizzard baş uyum sorumlusu Frances Townsend, şirketteki görevinden istifa etti ve CEO Bobby Kotick'e danışmak olarak hizmet verecek.

Bloomberg'in yayınladığı habere göre Townsen, 68,7 milyar dolarlık anlaşmadan önce istifa kararını açıkladı ve eğer kabul edilirse, Microsoft'un Activision Blizzard'ı Call of Duty, Warcraft, Overwatch, Diablo ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok iknoik serinin satın aldığını görecek.

Daha önce de belirtildiği gibi Townsend, Activision Blizzard'a karşı cinsel taciz iddialarına üzerine açılan davanın kamuoyuna duyurulmasının ardından Activision Blizzard çalışanları ve halk tarafından eylemleri nedeniyle eleştirildi.

Ayrılma kararından önce, Townsend iki yıl boyunca kurumsal ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı olarak da görev yaptı ve şimdiki pozisyonu CEO Bobby Kotick'in danışmanı olacak.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Activision Blizzard Blizzard Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title