Haberler

Canlı yayınında yaptığı dans nedeniyle soruşturma açılan yayıncı Pqueen hakkında takipsizlik kararı verildi

Güncelleme:
Abone Ol

Popüler canlı yayın platformu Twitch'te "Yaşasın Irkımız" şarkısı ile yaptığı dans nedeniyle soruşturma açılan Pqueen adlı Twitch yayıncısı Pelin Baynazoğlu hakkında savcılıktan karar geldi. Savcılık, suçun kovuşturmaya yer olmadığına belirterek takipsizlik kararı verdi.

Geçtiğimiz aylardaki canlı yayınında yaptığı bir dans nedeniyle Pqueen, "Ayyy aşırı komik bir konu hakkında hakkımda soruşturma açıldı gittim ifade verdim bugün." yazılı ifadede bulunarak olayı aktaran yayıncı hakkında açılan soruşturma karara varıldı.

TAKİPSİZLİK KARARI VERİLDİ

Popüler Twitch yayıncısı Pqueen, savcılık kararını Twitter'dan takipçileri ile paylaştı. Savcılığın kararında, "Şüpheli hakkında atılı suçun yasal unsurları itibari ile oluşmaması nedeniyle kamu adına KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA," ifadeleri yer vererek soruşturmanın kapanarak takipsizlik kararı verildi.

Canlı yayınında yaptığı dans nedeniyle soruşturma açılan Twitch yayıncısı için savcılıktan karar geldi

SAVCILIK KARARINI TWITTER'DAN PAYLAŞTI

Pqueen'in Twitter'dan paylaştığı kararda, "Tüm dosya kapsamından, şüphelinin Twitch isimli platform üzerinden paylaştığı videoda "yaşasın ırkımız, Çin'e bedel kırkımız, söylenir türkümüz çağlardan çağlara… hahaha" şeklinde sarf ettiği sözlerinin soruşturma veya kovuşturmayı gerektirir herhangi bir suç unsuru içermediğinin anlaşılmakla, şüpheli hakkında atılı suçun yasal unsurları itibari ile oluşmaması nedeniyle kamu adına kovuşturmaya yer olmadığına" ifadeleri yer aldı.

Canlı yayınında yaptığı dans nedeniyle soruşturma açılan Twitch yayıncısı için savcılıktan karar geldi

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Pelin Baynazoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

ERKAN :

tam olarak söylediğinin suç olarak görüp savcının takipsizlik kararın vermesine sebep neydi. yaşasın ırkımız demiş kim rahatsız olmuş?

Yanıtla633
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title