Haberler

Güney Koreli oyuncu sayısı ikiye çıktı! Fenerbahçe yeni transferini duyurdu

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin elektronik spor branşı Fenerbahçe Espor, League of Legends ekibinde mücadele edecek Güney Koreli yeni transferini duyurdu. 2021 Temmuz'da takıma katılan Yoon Seong-hwan ile beraber kadrodaki Güney Koreli oyuncu sayısı da ikiye çıktı.

TCL 2022 Yaz Mevsimi'nde mücadele edecek Fenerbahçe Espor'un League of Legends kadrosuna bir yeni isim daha katıldı. Fenerbahçe, Aralık 2021'de Güney Kore takımı DRX Challengers'dan ayrılan alt koridor oyuncusunu kadrosuna kattı.

FENERBAHÇE YENİ TRANSFERİNİ DUYURDU

Fenerbahçe Espor'un sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda League of Legends'ta alt koridorda mücadele edecek yeni transferi Chung "BAO" Hyeonu'yu duyurdu.

Güney Koreli oyuncu sayısı ikiye çıktı! Fenerbahçe yeni transferini duyurdu

BAO FENERBAHÇE'DE

Fenerbahçe Espor'un sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda, "2022 Yaz Mevsimi'nin geri kalanında takımımızın Nişancı pozisyonunu Chung "BAO" Hyeonu üstlenecek. Hoş geldin BAO!" sözlerine yer verdi.

Güney Koreli oyuncu sayısı ikiye çıktı! Fenerbahçe Espor yeni transferini duyurdu

ÜÇ HAFTADIR GALİBİYET ALAMIYOR

Sezonun bitimine altı hafta kala ligde galibiyeti bulunmayan Fenerbahçe Espor, lige son sırada devam ediyor. Ligin başından bu yana altı mağlubiyet alan Fenerbahçe, geriye kalan 12 maçta Playofflara katılabilmek için yeni transferi ile beraber mücadele edecek.

Güney Koreli oyuncu sayısı ikiye çıktı! Fenerbahçe Espor yeni transferini duyurdu

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

League Of Legends Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

R.F.T. Recep Fatih Tezol:

Yuh be hangi takım olduğu önemli değil ama bu kadar da olmaz bilgisayar oyunu için yabancı oyuncu transferi nedir ya ayıp yani

Yanıtla213
ÖZGÜR KARDEŞ:

YAZIK, YABANCILARA PARA YEDİRECEĞİNİZE ÜLKEMİZDE BİR SÜRÜ GENÇ VAR. İSRAF İSRAF.

Yanıtla04
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title