Haberler

    Millennium Agency Esports RED CS: GO kadrosunu duyurdu

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Millennium Agency Esports (millenniumesc) CS: GO arenasındaki ikinci kadrosunu tanıttı!

    Millennium Agency Esports bünyesine yeni kadrolar katmaya devam ediyor. Son olarak takım yayıncısını duyuran organizasyon CS: GO sahnesinde ikinci bir kadroyla anlaştıklarını duyurdu. Organizasyonun çatısı altına giren kadro Millennium Agency Esports RED ismiyle mücadele edecek.

    Başarılı organizasyon son olarak Gamegaraj Playerbros CS:GO turnuvasında çeyrek final oynayan kadroyla anlaşmaya vardı. Başarılı kadro Millennium Agency Esports RED ismiyle yoluna devam edecek. Kadro organizasyonun ve yapılan paylaşımlarla duyuruldu. Yapılan paylaşımlarda kadro ve oyuncular tanıtıldı.

    "CS:GO RED TAKIMIMIZI DUYURMAKTAN ONUR DUYUYORUZ!"

    Millennium Agency Esports ilk olarak bünyesine kattıkları CS: GO kadrosunun duyurusunda ikinci bir CS: GO takımı organizasyona katacaklarının sinyalini vermişti. Böylelikle organizasyon iki adet CS: GO kadrosuyla yoluna devam edecek. Millennium Agency Esports RED kadrosunun da gelecek sezonlarda ESL Türkiye ve ESEA liglerinde mücadele etmesi bekleniyor.

    Millennium Agency Esports RED CS: GO Kadrosu

    • Mertcan 'SecundoCasu' Cenkcioğlu
    • Umut 'albaNNN' Alban
    • Arda '-atl4ss' Eroğlu
    • Ömer Faruk 'fa_Ramp' Gökbel
    • Cem 'Cass7' Azizi

    Playerbros ekibi olarak Millenium Agency Esports kulübüne başarılar diliyoruz!

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title